Primele declarații publice ale lui Paul, presupusul amant al Irinei Tănase: "Am cunoscut-o pe Irina în urma cu mai bine de 10 ani!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 11:37

Paul, primele declaratii despre asa-zisul amantlac in care este implicat

Atat Irina Tanase cat si Paul, cel despre care s-a scris in presa ca i-ar fi amant, au rupt tacerea si au vorbit despre relatia lor.

Irina Tănase a vorbit pentru prima data de când a izbucnit scandalul amantlacului și a negat vehement că l-ar fi înșelat vreodată pe Liviu Dragnea, fostul lider PSD. Mai mult decât atât, Irina spune i exclusivitate pentru gandul.ro că de mai multe ori s-a încercat despărțirea lui Liviu Dragnea de ea, însă cei doi au reușit să treacă cu bine de fiecare data peste probleme. 

Am încercat să-mi amintesc exact fiecare discuție, pe care am avut-o cu vreun alt bărbat, fiecare întâlnire. N-am nimic să-mi reproșez, fiindcă știu că nu i-am greșit. În urmă cu trei luni, am primit informații că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice! Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotație. Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore, să ies singură de la el.

Ar putea fi interpretată și o asemenea întâlnire. Dar Codrin știe ce am discutat atunci și care a fost sensul acelei vizite.

Citeste si: Cine a vrut să o despartă pe Irina Tanase de Liviu Dragnea. Fosta iubită a pliticianului face primele dezvăluiri: "Nu doresc să port vreun război nici cu Codrin Stefanescu, nici cu altcineva!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Irina Tanase despre despartirea de Liviu Dragnea: "Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten"

El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni.

Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.

Paul, presupusul amant al Irinei Tanase, primele declaratii:" Ultimul contact vizual cu Irina Tănase a fost în urma cu un an!"

Citeste si: Ce mesaj i-a dat Liviu Dragnea Irinei Tănase după ce și-a făcut bagajele și a plecat:"A văzut negru în fata ochilor, nimeni nu poate lua legătură cu el"

Cât îl preveste pe presupusul amant al Irinei Tănase, acesta spune că a cunoscut-o pe iubita lui Liviu Dragnea în urma cu 10 ani, însă nu au avut niciun fel de legătură în afara de cea de cunoștinte printr-un anturaj comun al celor doi. Paul a făcut primele declarații publice pentru pagina de Instagram viperele_vesele referitor la acest subiect: "Am cunoscut-o pe Irina Tănase în urma cu mai bine de 10 ani, am avut în acea vreme vreme, înaintea relației dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, un anturaj comun, însă nu a existat și nu s-a pus problema

de a avea vreo relație amoroasa sau o altfel de relație decât una de amiciție. Aceste raporturi de amiciție sau prietenie daca vrei, pe care le am cu Irina Tănase se rezuma la urările pe care i le-am transmis de doua ori pe an cu ocazia zilei de 8 Martie și zilei sale de naștere, urări ce izvorăsc din bun simt și educație. Mai mult decât atât, ultimul contact vizual cu Irina Tănase a fost în urma cu un an. Nu sunt căsătorit, însă sunt implicat într-o relație serioasa și astfel de minciuni apărute în presa nu sunt de natura a mă onora."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.