Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit! Care era, de fapt, relația dintre cei doi tineri: „Nu ştiu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu”

Autor: Lavinia Medrea

Cătălin și Alexandra

Sursa: Captură TikTok @catalyncata030/@alle_60

Doi tineri dâmbovițeni, cu vârste de 17 și 24 de ani, au fost găsiți decedați într-o cameră de hotel din sectorul 6 al Capitalei.

Trupurile neînsuflețite ale Alexandrei și Cătălin au fost găsite îmbrățișase într-o baltă de sânge în camera de hotel din sectorul 6 al Capitalei în care erau cazați. 

Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit

Potrivit primelor date, crima comisă de Cătălin împotriva iubitei lui de doar 17 ani ar fi fost din gelozie, după care a recurs la sinucidere.

Părinții Alexandrei declară că au apelat la autorități cu două zile înainte ca fata lor să fie omorâtă deoarece Cătălin devenise agresiv.

Citește și: Ce a făcut Marinel după ce și-a ucis iubita într-o cameră de hotel din București. Tânărul a recurs la acest gest înainte de a-și pune capăt zilelor

Totuși, familia lui Cătălin are altă teorie, aceea că o a treia persoană i-ar fi ucis atât pe tânărul de 24 de ani, cât și pe Alexandra.

Ultimele imagini cu Alexandra și Cătălin în viață au fost surprinse cu câteva ore înainte de incidentul care s-a soldat cu moartea lor. Cei doi au fost surprinși pe holul hotelului din sectorul 6 al Capitalei, unde au fost cazați, în timp ce intră în cameră. La câteva ore distanță, Cătălin iese din cameră după ce i-ar fi spus Alexandrei că merge la magazin să cumpere mâncare și băutură, dar se întoarce înarmat cu un cuțit de bucătărie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Niciun responsabil din incinta hotelului n-a auzit nimic suspect din camera cuplului, dar semnele de întrebare au apărut imediat a doua zi, când niciunul dintre ei nu a coborât să predea camera la recepție, moment în care a fost descoperită crima odioasă care a avut loc înăuntru.

Citește și: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său într-un hotel din București. Tânăra i-ar fi spus că vrea să se despartă

Alexandra și Cătălin au fost găsiți îmbrățișați pe pat, într-o baltă de sânge. Se crede că tânărul de 24 de ani a ucis-o întâi pe iubita lui, după care și-a luat și el viața.

„Ultima dată am vorbit cu ea la 4. Am primit un telefon, n-am reuşit să răspund. Apoi am sunat o zi şi jumătate. Până m-a sunat poliţia şi mi-a spus că e copilul meu decedat într-un hotel. Copilul meu era tăiat într-un hal...” , a declarat mama Alexandrei.

Care era, de fapt, relația dintre cei doi tineri

În urmă cu doar două zile înainte să comită crima, Cătălin a atacat-o pe Alexandra tot din gelozie, chiar în fața casei acesteia, moment în care părinții au apelat la poliție. 

Mama adolescentei de doar 17 ani declară că fiica ei și-a dorit să iasă din relația cu Cătălin, dar acesta a aflat că are un alt prieten și a acționat în consecință.

„A spus că nu vrea să mai stea cu el. Că ea are un alt prieten. Nu știu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu. A aflat de acel prieten şi i-a spart telefonul. A urmărit-o. Probabil a si bătut-o. Eu am sunat la 112 şi mi-au zis să mă duc să scot certificat medico-legal”, sunt declarațiile mamei Alexandrei.