Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 mai 2024, 17:23

Verișorul Raisei este principalul suspect în cazul crimei

Sursa: Facebook/ Captură Antena3CNN

Mama Raisei, fetița în vârstă de doi ani găsită decedată într-o râpă, a vorbit despre modul în care ar fi fost ucisă fiica ei. Principalul suspect în cazul uciderii Raisei a fost reținut miercuri, 29 mai, de către polițiști.

Raisa, o fetiță de doi ani din Dolj, a fost găsită decedată după ce a fost dată dispărută luni, 27 mai. Trupul fără viață a fost descoperit într-o râpă, iar principalul suspect în cazul acestei crime ar fi chiar unul dintre verișorii copilei, notează digi24.

UPDATE. Mama Raisei face declarații cu privire la modul în care ar fi acționat principalul suspect. 

„Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate să fie implicat. Complice mai are pe lângă el, cineva mai în vârstă.

Nici nu l-am crezut în stare, pentru că o iubea prea mult”, a declarat mama Raisei, potrivit Antena 3 CNN.

Principalul suspect în cazul uciderii Raisei a fost reținut de polițiști

Conform informațiilor obținute de sursa menționată anterior, verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, este considerat principalul suspect în acest caz înfiorător. În urma anchetei, s-a constatat că tatăl său ar fi avut cunoștință despre faptele fiului său, motiv pentru care a fost, de asemenea, dus la audieri pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic eveniment. 

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Raisei, copila în vârstă de doi ani găsită fără suflare într-o râpă din Dolj. Părinții cred că fetița lor a fost ucisă din răzbunare: „Amenințări au fost”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Probele descoperite indică faptul că fetița a fost ucisă în propriul său cămin. Detalii ulterioare sugerează că băiatul în vârstă de 15 ani ar fi mutat apoi cadavrul la locul în care a fost găsit de către autorități, notează digi24.

Anchetatorii și-au pus mai multe semne de întrebare în momentul în care au văzut declarațiile contradictorii ale rudelor fetei. Inițial, acestea au declarat că fetița ar fi dispărut din fața locuinței unei mătuși.

Totuși, o întorsătură surprinzătoare în anchetă a venit odată cu descoperirea unei camere de supraveghere care ar fi surprins momentul în care Raisa a intrat în curtea casei, potrivit știrileprotv.ro.

Ce au dezvăluit rezultatele autopsiei în cazul Raisei

După investigații amănunțite, detalii șocante ies acum la lumină, confirmând faptul că Raisa a fost ucisă într-un mod extrem de crud. Conform informațiilor obținute de la sursele Antena 3 CNN, se pare că micuța a fost ucisă prin sufocare mecanică, fiind strangulată, iar pe corpul său au fost identificate multiple leziuni

cauzate de înțepături.

Citește și: Ipoteză terifiantă în cazul morții Raisei, copila dispărută din Dolj și găsită fără suflare într-o râpă! Localnicii din zonă spun că ar fi fost spânzurată

Raisa a dispărut luni, 27 mai, în timp ce se juca alături de alți copii. Eforturile disperate de căutare, coordonate de peste o sută de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu sprijinul unui elicopter, au mobilizat întreaga zonă.

Cu toate acestea, marți, tristețea s-a transformat în agonie când trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit pe un câmp, la aproximativ 400 de metri de locul dispariției.

Potrivit apropiaților, mama Raisei s-ar afla la muncă în străinătate, în timp ce despre tatăl micuței decedate nu se cunosc prea multe detalii.