Primele DECLARATII ale Mariei Marinescu despre DIVORTUL de Frank Colin!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Ochii care nu se vad se uita, mai ales daca iubitul se afla dupa gratii.

Si cand te gandeati ce mesaje emotionante îi trimitea sotul din închisoarea franceza... Dupa o perioada in care a stat departe de lumina reflectoarelor, Maria Marinescu ajunge din nou pe prima pagina a ziarelor. Asta dupa ce a luat o decizie soc. Designerul s-a hotarat sa puna capat mariajului cu francezul Frank Colin dupa 5 ani.

Contactata telefonic, Maria Marinescu a confirmat zvonurile.
Exact in urma cu un an, Frank Colin era retinut de autoritatile franceze intr-un dosar de trafic de cocaina. De atunci, Maria a locuit in Romania si se ducea periodic in Franta pentru a-l vizita pe Frank si a-i ridica moralul. Se pare, insa,  ca nici designerul nu mai poate face fata acestei situatii si a decis ca este cel mai bine sa puna punct chinului. Aceasta ar fi depus chiar astazi actele de divort.
Iata si declaratia oficiala: „Este adevarat, divortam. Acest lucru nu este un subiect nou in familia noastra, in ultimul an am discutat de nenumarate ori acest aspect. Avand in vedere ca avem un copil pe care amandoi dorim sa il protejam si incercam sa il tinem cat mai departe de realitatile complicate ale vietii, am decis cu cateva luni in urma, de comun acord, sa divortam. Nu a fost o decizie usoara, dar ne-o asumam, pentru ca interesele copilului sunt primordiale pentru orice parinte.
Nu cred ca aspecte si detalii din viata noastra privata, altele decat ce va pot spune acum, ar trebui sa intereseze opinia publica.”

Chiar daca inchisoarea privata in care este inchis Frank Colin permite accesul la internet, iar cei doi au putut comunica virtual, se pare ca acest lucru nu a fost suficient. Si cand te gandesti ce mesaje isi trimiteau anul trecut...Frank a fost acuzat in 2013 ca este capul unei retele de droguri.

Ar fi incercat sa transporte peste 700 de kg de cocaina din Republica Dominicana in Franta, la Saint Tropez. Daca ar fi ajuns pe piata, drogurile ar fi adus traficantilor peste 60 de milioane de euro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria Marinescu si Frank Colin au impreuna un baietel. Designerul nu se afla, insa,  la prima casnicie.

A mai fost casatorita cu miliardarul Ion Ion Tiriac, insa, mariajul s-a incheiat dupa numai cateva luni.