Primele declarații ale Oanei Roman, după moartea mamei sale: „Ieri era bine” Mioara Roman a suferit un stop cardio respirator

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 feb 2024, 14:45

Oana Roman, cunoscuta personalitate media din România, trece printr-un moment extrem de dificil în urma pierderii mamei sale, Mioara Roman, care s-a stins din viață în urma unui stop cardio respirator la vârsta de 83 de ani.

Despre această dureroasă despărțire, Oana Roman a împărtășit detalii emoționante, subliniind faptul că evenimentul tragic s-a petrecut brusc și fără nicio prevestire.

Mioara Roman a murit în somn, așa cum și-a dorit

Oana Roman a dezvăluit că în cursul zilei anterioare starea mamei sale era una bună și nu prezenta niciun semn al unei stări precare. Fără a avea vreo avertisment, în jurul orei 1 noaptea, Mioara Roman a părăsit această lume în somn.

Deși medicii au intervenit imediat pentru a o resuscita, eforturile lor s-au dovedit a fi fără succes.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și așa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moară în somn.

Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”
, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro.

Oana Roman a mărturisit cu durere în suflet că mama sa își dorea mereu să plece în liniște, fără durere și că Dumnezeu i-a ascultat dorința, aducându-i sfârșitul în somn.

Citește și: Ce fotografie emoționantă a postat Oana Roman pe Facebook la scurt timp după ce a anunțat că mama sa, Mioara Roman, a murit

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje de condoleanțe după moartea fostei soții a lui Petre Roman

Fanii și colegii de breaslă au transmis mesaje de condoleanțe, exprimându-și solidaritatea în fața acestei tragedii.

Oana Roman a făcut tristul anunț vineri dimineață, pe rețelele sociale. 

Citește și: A murit Mioara Roman. Oana Roman a facut anuntul in aceasta dimineata

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoas ă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Prin intermediul acestor amintiri, Oana dorește să transmită că Mioara Roman a fost o femeie puternică și plină de viață, iar amintirile cu ea vor rămâne mereu în inimile celor care au cunoscut-o.