Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Author: Lavinia Medrea

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit! Cei doi au fost împreună trei ani, dar dragostea lor a luat sfârșit acum.

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai mediatizate și apreciate cupluri din showbiz timp de trei ani. 

Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea

Deși părea că se înțeleg de minune și nimic nu îi poate clătina, se pare că nu au putut rezista atât de mult. Cei doi s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de Viviana.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” le-a cerut tuturor discreție și intimitate în privința acestui subiect sensibil, dar nu a dat detalii și despre motivul separării lor. 

Citește și: Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns în Los Angeles. Ce părere are vedeta despre viața în America și cum s-a adaptat

„Viaţa nu se întâmplă aşa cum ne aşteptăm noi.

Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani.

E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, este mesajul transmis de Viviana Sposub, pe contul ei de Instagram.

Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea nu s-au căsătorit

Cu toate că au fost împreună timp de trei ani, Viviana a declarat, acum ceva timp, că nu se gândește la nuntă chiar dacă se vede mireasă într-o bună zi. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” considera că are suficient timp atât pentru nuntă, cât și pentru copii.

Citește și: Viviana Sposub pleacă din România. Decizia radicală luată de vedetă: ”Am emoții foarte mari” Ce destinație a ales prezentatoarea TV

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine.

Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”,  spunea, acum ceva timp,  Viviana Sposub.