Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la "Dimineata cu noi" alături de Bursucu si George Tănase

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 nov 2022, 06:00

Viviana Sposub isi surprinde admiratorii imediat cu un proiect de televiziune in care a fost cooptata imediat dupa "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Viviana Sposub a dat lovitura in televizune dupa competitia "Bravo, ai stil! Celebrities". Frumoasa finalista este noua prezentatoare alaturi de Bursucu si George Tanase la matinalul "Dimineata cu noi". 

Dupa Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub i-a pus in garda pe admiratorii sai ca urmeaza noi proiecte atat personale cat si profesionale in ce o priveste. Mai mult, iubita lui George Burcea se va apuca serios si de cantat.

Pana atunci, o puteti vedea alaturi de Bursucu si George Tanase de luni pana vineri la "Dimineata cu noi".

Citeste si: Ziua buna incepe cu Bursucu, Viviana Sposub si George Tanase!

Primele declaratii ale Vivianei Sposub in calitate de prezentatoare la "Dimineata cu noi" alaturi de Bursucu si George Tanase

"Sunt fericita sa incep un proiect nou alaturi de o super echipa! Iubesc televiziunea si iubesc sa le transmit oamenilor de acasa energie buna.

Am alaturi cei mai talentati, energici, amuzanti si frumosi parteneri, Bursucu si George! Sunt sigura ca le vom aduce telespectatorilor zambetul pe buze si 
cred ca astfel vor deveni dependenti de "cafeaua" noastra. Abia astept sa dam startul distractiei la "Dimineata cu noi!”,   a adaugat Viviana Sposub. Una dintre cele mai interesante si promitatoare tinere vedete din Romania, Viviana Sposub a fost la un pas de a castiga trofeul “Bravo, ai stil! Celebrities”, clasandu-se pe locul doi in competitia stilului.
Tot in cadrul acestui show inspirational a dovedit ca are maturitatea si carisma atat de necesare pentru a ajunge la sufletul publicului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este Viviana Sposub de la "Dimineata cu noi" 

Citeste si: Cine este iubita lui George Tănase. Comediantul și partenera de viață sunt împreună de 5 ani FOTO

Viviana Sposub s-a născut la Botoșani pe 21 iunie 1997. Finalistei Bravo, ai stil! Celebrities nu îi este străină lumea televiziunii, vedeta fiind la cârmă unor emisiuni de divertisment apreciate de publicul din Romania în postura de prezentator.  Absolventa a Liceului de Arta Ștefan Luchian din Botoșani și a Facultății de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA, Viviana Sposub a ales o cariera în televiziune.

Viviana Sposub s-a făcut remarcata că prezentatoare TV și concurenta la diferite show-uri Tv unde a știut să iasă în evidenta prin personalitatea și tăria de caracter de care a dat

dovada. Viviana Sposub este cunoscuta și în mediul online, fiin un vlogger de succes, dar și o vedeta urmărită pe Instagram de aproape 200 de mii de urmăritori. După terminarea sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub se pregătește de noua provocare în cariera și în viața privata.