Primele declarații date de Anamaria Prodan, după ce a fost dezvăluit numele iubitului pe care l-a ținut ascuns: „Este un bărbat cu «B» mare”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 apr 2023, 10:37

Anamaria Prodan și actualul ei iubit au fost plecați, câteva zile, în Franța, pe Coasta de Azur

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan iubește din nou, de câteva luni, dar, de data aceasta, a decis să țină ascunsă identitatea celui care o face fericită. În ciuda eforturilor sale, impresara și noul ei iubit au fost surprinși împreună, în timp ce se aflau în aeroport.

Anamaria Prodan are un nou iubit, de câteva luni, după ce fostul ei partener a anunțat că divorțează. Impresara nu a postat prea multe fotografii cu acesta și, atunci când a făcut-o, i-a acoperit fața, pentru a nu-i dezvălui identitatea.

Cu cine se iubește Anamaria Prodan, în prezent

Anamaria Prodan și actualul ei iubit au fost plecați, câteva zile, în Franța, pe Coasta de Azur.

Cei doi au fost surprinși în aeroport de paparazzii Spynews, în timp ce așteptau să urce în aeronava care avea să îi ducă în destinația luxoasă.

Impresara a postat câteva fotografii din escapada romantică, dar fără a se afișa alături de partenerul ei. Cu toate acestea, identitatea lui s-a aflat. Iubitul Anamariei Prodan se numește Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri.

Citește și: „Acest bărbat dictează tot ceea ce se întâmplă”. Anamaria Prodan face dezvăluiri din intimitatea relației cu noul iubit. Cum decurg lucrurile între impresară și noul partener

Acesta este cu opt ani mai mic de impresară și deține mai mult afaceri. Flavius Nedelea deține un restaurant de lux în Capitală, dar și un hotel de lux, împreună cu mai multe afaceri imobiliare, în Constanța.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Primele declarații făcute de Anamaria Prodan despre noul ei iubit

Anamaria Prodan a spus, din nou, cât de fericită este alături de noul ei partener și cât de bine o face acesta să se simtă. Femeia de afaceri radiază de fericire și susține că, în cele din urmă, este iubită și tratată așa cum trebuie.

Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu "B" mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

În schimb, Flavius Nedelea a fost mult mai rezervat în declarații. Acesta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat relația cu Anamaria Prodan, spunând că vrea să rămână la fel de discret precum a fost și până acum.

Citește și: „Îngerul vieții mele”. Mesajul postat de Anamaria Prodan, de la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, la cinci ani de când aceasta s-a stins din viață

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a spus, în schimb, Flavius Nedelea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.