Primele declarații după ce Irinel Columbeanu a plecat la munte: „Am făcut asta pentru sufletul lui”. Cum s-a simțit fostul milionar în vacanță

Autor: Diana Ghita

Cum a fost excursia la munte pentru Irinel Columbeanu

Sursa: Facebook Irinel Columbeanu

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a plecat la munte împreună cu un vechi prieten de al său, care s-a gândit să-l scoată din monotonia azilului.

Din cauza unor probleme de sănătate severe, Irinel Columbeanu a ajuns în grija unui centru pentru bătrâni, unde, după ce și-a pierdut averea, a crezut că nimeni nu-l va mai căuta.

Irinel Columbeanu s-a distrat la munte

Un bun prieten din tinerețe, a venit, însă, la fostul milionar pentru a-i face o surpriză. Sorin Mărcuș a călcat pragul azilului de bătrâni pentru a-l lua pe Irinel într-o excursie de câteva zile la munte, ceea ce l-a bucurat nespus.

Fostul afacerist nu a mai stat pe gânduri și a pornit la drum cu vechiul său prieten, iar imediat cum a ajuns la locație, Irinel Columbeanu s-a pozat din vârf de munte, postând fotografiile pe pagina lui personală de Facebook, unde le-a transmis urmăritorilor: „ Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu. Dar sigur va fi bine!”.  

Citește și: De ce a refuzat Irinel Columbeanu oferta de muncă propusă de Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După ce fostul milionar a publicat această postare în online, Sorin Mărcuș a dezvăluit că l-a dus pe bunul său prieten la Poiana Brașov, pentru că ține foarte mult la el și a dorit să-i ofere câteva clipe de fericire, întrucât și Irinel, l-a ajutat foarte mult cât timp a fost în putere.

De ce a făcut Sorin Mărcuș acest gest pentru Irinel Columbeanu

Prietenul bătrânului nu a inițiat această mini vacanță înainte de a-l înștiința pe Casian, patronul căminului pentru vârstnici, pe care Irinel Columbeanu l-a ținut constant la curent, pe tot parcursul călătoriei, în legătură cu starea lui de sănătate.

„Este prietenul meu din copilărie. L-am luat acum, la munte, de drag. Când am decis să mergem la munte, eram în Thailanda, așa că după ce m-am întors în țară am venit și l-am luat pe Irinel la munte.

Este fericit că suntem în Poiana Brașov chiar dacă astăzi ne întoarcem.

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat din azilul de bătrâni în care locuia. Unde a mers fostul milionar

A vorbit și cu Casian și i-a zis că este bine. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare.

Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice. Avem o prietenie veche care durează”,  a spus Sorin Mărcuș, citat de click.ro.