Primele declarații făcute de bărbatul înjunghiat de propriul cumnat, într-un parc din Capitală: „ A avut să-mi dea niște bani”. Agresorul este căutat în continuare de polițiști

Autor: Diana Bostan

Un bărbat și-a înjunghiat cumnatul într-un parc din Capitală.

Sursa: Observator

Un incident violent a avut loc seara trecută în Parcul Timpuri Noi din Capitală, unde un bărbat de 26 de ani a fost grav rănit după ce a fost înjunghiat de cumnatul său.

Agresiunea s-a produs în jurul orei 21:00 și a lăsat victima cu răni serioase la picior și piept, notează Observatornews.ro. Potrivit martorilor, conflictul a început atunci când cumnatul victimei, un bărbat de 24 de ani, s-a alăturat victimei și concubinei acestuia, iar tensiunile dintre cei doi au escaladat rapid.

Citește și: Tânărul de 27 de ani cu probleme psihice din Tecuci care și-a ucis tatăl a fost reținut! Bărbatul renunțase la tratament și consuma substanțe interzise

Agresorul și-a înjunghiat cumnatul cu foarfeca unei florărese

Disputa verbală s-a transformat într-o altercație fizică, în timpul căreia agresorul a sustras o foarfecă de la o vânzătoare de flori și l-a atacat pe cumnatul său. Martorii au relatat că altercația a început cu înjurături, iar agresorul, aflat sub influența alcoolului, a devenit violent după ce a fost provocat de observațiile la adresa surorii sale.

Citește și: Incredibil ce a făcut criminalul de pe Calea Moșilor înainte de a fi prins de autorități: „A indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre”

„Din înjurături. Ăla fiind băut, a băut două, trei beri şi celălalt, fiind cumnatul său, nu i-a venit bine că a înjurat-o pe sora sa.”,

a spus un martor, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

La fața locului au intervenit polițiștii și echipele de urgență. După ce i-au acordat primul ajutor, paramedicii l-au transportat de urgență la spital pentru tratament. Victima a declarat că nu înțelege motivul atacului și a menționat că între ei era o dispută legată de bani.

„Nu ştiu ce a fost în capul lui. El a avut să îmi dea nişte bani... ceartă în familie", a spus victima pentru Observatornews.ro.

După ce și-a înjunghiat cumnatul, bărbatul s-a făcut nevăzut

În urma incidentului, concubina victimei a suferit un atac de panică. Aceasta a spus că a fost șocată de cele întâmplate și că a ajuns la locul incidentului abia după ce totul se terminase.

Citește și: Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan

" Am o lună de zile de când nu am făcut atac de panică. Eu eram jos acolo în vale, abia ce mâncasem. Eu am venit la sfârşit când nu mai era decât el jos acolo", a spus femeia pentru sursa menționată anterior.

Poliția a deschis o anchetă și îl caută pe agresor, care a reușit să fugă de la locul faptei înainte de sosirea autorităților. Agenții de poliție continuă căutările pentru a-l găsi și a-l aduce în fața legii pentru faptele sale.