Primele declarații făcute de Bianca după ce a părăsit “Insula de 1 milion”: „Îmi pare rău ca am plecat atât de aproape de finală”

Autor: Diana Bostan

Bianca a fost eliminată de la ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Bianca este concurenta care a părăsit ”Insula de 1 milion” în ediția de luni, 13 mai. Iată ce a declarat concurenta înainte de a părăsi Republica Dominicană!

Emoție și lacrimi în ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Bianca a fost concurenta care a părăsit competiția, moment în care Vlădaia a izbucnit în lacrimi.

Bianca a părăsit ”Insula de 1 milion”

După ce Bianca a pierdut proba decisivă, Variu s-a văzut nevoit să înapoieze brățările celorlalți concurenți. Astfel că, Nicoleta s-a întors în tabără cu o brățară, iar Denis cu cele trei brățări.

Ajunsă în fața eliminării, niciun alt concurent nu și-a dorit să-i ofere Biancăi o brățară, motiv pentru care aceasta a fost eliminată.

Citește și: Cosmin Cernat, anunț fără precedent pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”: „O să învârt de doua ori ruleta”. Ce înseamnă acest lucru! Primele imagini din episodul de luni, 13 mai, de la 20:00, pe Kanal D

Înainte de eliminare, Bianca le-a mulțumit tuturor pentru clipele petrecute în Republica Dominicană, menționând faptul că fiecare ocupă un loc special în inima ei. Bianca susține că a legat multe prietenii, prietenii ce probabil vor rezista și-n afara competiției.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor. Vreau să vă transmit că fiecare dintre voi și fiecare dintre cei care au plecat aveți un loc special în inima mea.

Dacă m-aș întoarce în prima zi, aș zice că aș alege de fiecare dată acest camp. Am legat niște prietenii care probabil le vom avea pentru totdeauna și vă urez succes tuturor. Îmi doresc să văd aici, în finală, trei oameni de la noi din camp și multă baftă.”, a spus Bianca, înainte de a părăsi ”Insula de 1 milion”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlădaia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Deși este o competiție, concurenții au legat și prietenii, motiv pentru care unele despărțiri sunt dureroase. În momentul în care Bianca a părăsit ”Insula de 1 milion”, vesticii au venit să o îmbrățișeze, iar Vlădaia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Citește și: „Am descoperit că am sentimente”. Eliminare cu emoții la „Insula de 1 milion”! Blondu a părăsit competiția cu ochii în lacrimi

Bianca și-a exprimat regretul pentru faptul că a plecat atât de aproape de finală, însă a adăugat că se bucură foarte mult pentru experiența trăită, afirmând că a fost cea mai frumoasă experiență din viața sa. 

„Îmi pare rău că am plecat atât de aproape de finală. Mă bucur foarte mult pentru această experiență, a fost cea mai faină experiență din viața mea.

Când am venit pe insulă probabil nu aveam atât de multă încredere în mine. Aveam impresia că tot timpul dacă îmi doresc un lucru, n-o să-l obțin din prima, trebuie să lupt de mai multe ori ca să-l am. Aici mi-am demonstrat că sunt ambițioasă și că pot să fac tot ce îmi doresc și tot ce îmi propun.”, a mai spus Bianca.

Iată momentul în care Bianca a părăsit ”Insula de 1 milion”: 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.