Primele declarații făcute de Claudia Puican, după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor să își întemeieze o familie: „De un an, chiar doi, noi ne dorim să facem un copil”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2023, 13:53

Zvonurile au continuat din ce în ce mai mult, iar unii fani chiar au început să se gândească serios la ele

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară au recunoscut faptul că își doresc foarte mult un copil și așteaptă cu sufletul la gură ca acest lucru să se întâmple. Cu toate că nu au dat vestea care mare până acum, în ultima vreme, au început să apară mai multe zvonuri despre o posibilă sarcină.

Claudia Puican și Armin Nicoară formează o echipă minunată atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi și tot ceea mai lipsește din viața lor este un copil. De ceva timp, se tot spune că artista ar fi însărcinată, iar aceasta a ținut să lămurească situația.

Vor avea sau nu Claudia Puican și Armin Nicoară un copil

Zvonurile au continuat din ce în ce mai mult, iar unii fani chiar au început să se gândească serios la ele, alții chiar le-au crezut. Văzând că situația scapă de sub control, artista a ținut să facă mai multe precizări despre ceea ce se întâmplă.

Claudia Puican a declarat că totul a început de la o ținută care nu a avantajat-o și părea că este însărcinată.

De atât a fost nevoie pentru ca fanii să creadă că un nou membru al familiei își va face apariția.

„Adevărul este că nu sunt însărcinată, ca să fie toată lumea înțeleasă, dar ne gândim să facem un copil. Probabil, toată lumea se așteaptă să vină această sarcină, acest copil, iar oamenii dacă mă văd un pic balonată sau am o rochie care nu mă avantajează… gata, spun că sunt însărcinată.

Citește și: Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”

Am zis că îmi doresc și asta știa toată lumea că de un an, chiar doi, noi ne dorim să facem un copil. Chiar ăsta este adevărul.

Dacă avem vestea cea mare, sunteți primii care o să aflați, dar deocamdată nu sunt însărcinată”, a povestit Claudia Puican, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Armin Nicoară vrea să fie tată cât mai repede

Armin Nicoară vrea să devină tată și așteaptă cu sufletul la gură acest moment.

Artistul își dorește să aibă un băiat, care să ducă mai departe ceea ce el a moștenit de la tatăl său, și anume, muzica.

„Eu, din tot sufletul, îmi doresc băiat, să ducă mai departe tradiția, moștenirea, să moștenească talentul meu(...) Sperăm să facem botezul cu nunta aia mare și, dacă dă Domnul, 2 în 1”, a spus și Armin Nicoară.

Citește și: Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat”. Cu ce problemă se confruntă soția lui Armin Nicoară

Saxofonistul nu spune nu nici când vine vorba de gemeni, dar preferă să lase lucrurile să vine de la sine. Fire credincioasă, Armin Nicoară este convins că Dumnezeu îl va ajuta și în această privință.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?