Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet

Autor: Diana Bostan

Principalul suspect neagă că ar fi ucis-o pe Marina

Sursa: Captură observatornews/Facebook

Principalul suspect în cazul crimei din Brăila neagă acuzațiile și face declarații controversate. Bărbatul este acuzat de uciderea Marinei, un medic stomatolog.

În cadrul interviului telefonic pentru România TV, Maricel Mihai a negat toate acuzațiile aduse împotriva sa și a făcut declarații controversate.

Citește și: Marina, doctorița ucisă în propriul cabinet din Brăila, a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați. Înmormântarea a avut loc în Republica Moldova

Ce a declarat principalul suspect în cazul crimei din Brăila

Pricipalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost arestat preventiv, însă neagă toate acuzațiile aduse. Mai mult decât atât, bărbatul susține că nu și-a aruncat hainele la tomberon, așa cum se arată în rechizitoriu.

Citește și: „A făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite”. Cum a încercat să păcălească poliția criminalul din Brăila?

„M-am dus pe unde era trecerea, am luat-o pe jos. Nu e adevărat, nu am aruncat haine la tomberon în gară. M-au verificat peste tot la medicina legală, nu mi-au găsit nimic pe mâini, pe corp, pe picioare. Nu au găsit nimic, totul este în regulă. La dentist, când am fost inauntru, m-a verificat, nu au găsit nimic,” a declarat suspectul pentru România TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Întrebat dacă el este responsabil pentru moartea doctoriței Marina, bărbatul în vârstă de 39 de ani a negat acuzațiile, însă a recunoscut că a fost în cabinetul medicului stomatolog: „Nu este adevărat, nu este adevărat. Într-adevăr, am zis, am zis că am fost acolo, am recunoscut. Am intrat, mă durea măseaua, dar eu nu am omorât-o. Nu am omorât-o eu. Eu nu am făcut nimic,” a răspuns el.

Bărbatul ar fi petrecut aproximativ 4 minute în cabinet

În continuarea interviului telefonic, bărbatul în vârstă de 39 de ani a explicat că a ajuns la cabinetul doctoriței în jurul orei 12:30, spunându-le părinților săi că are o durere severă de măsea. „Nu mai știu exact. Era 12, 12 și jumătate, că m-am dus la părinții mei și le-am zis că mă doare măseaua, mă duc să văd ce fac cu ea, că mă doare foarte rău măseaua și nu mai puteam de durere.

Citește și: Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril

Cu toate acestea, el a susținut că a stat doar câteva minute în cabinet, deoarece nu i s-a putut extrage măseaua din cauza unei infecții și a fost informat că trebuie să facă o programare pentru intervenție.

„Nu, nu. Mi-a zis că nu poate să mi-o scoată că e infecție în ea și trebuie cu programare,” a adăugat acesta.

Interviul a fost marcat de negațiile repetate ale suspectului, care a declarat că nu a comis crima și că acuzațiile sunt nefondate. „ Ei tot ce au făcut au făcut că au văzut că sunt țigan și ce au zis, hai că acum prindem pontul lui ăsta și să-l băgăm pe ăsta și să închidă dosarul,” a concluzionat Maricel Mihai, potrivit sursei menționate anterior.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!