Primele declarații oferite de Miodrag Belodedici după ce a rămas fără permis de conducere! Fostul mare fotbalist a fost oprit de Poliție chiar după meciul Generației de Aur

Autor: Andrei Costanda

Miodrag Belodedici a fost oprit de un echipaj de poliție după ce a plecat de la restaurantul unde sărbătorea victoria din meciul de retragere.

Sursa: Instagram / Generația de Aur

După o victorie entuziasmantă împotriva echipei „World Stars”, Miodrag Belodedici, fost membru al "Generației de Aur", a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere și s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Victoria împotriva echipei „World Stars” a fost un prilej de mare sărbătoare pentru cei prezenți pe stadion, cât și pentru legendarii fotbaliști ai ”Generației de Aur”. Cu toate acestea, pentru Miodrag Belodedici, bucuria s-a transformat rapid într-un eveniment nefericit, imediat după meci, fostul internațional român a fost oprit de un echipaj de poliție, care i-a efectuat un etilotest, rezultând în suspendarea permisului său de conducere.

Miodrag Belodedici: „Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior”

Conform declarațiilor sale, Belodedici a explicat că a fost oprit după ce a părăsit un restaurant, unde sărbătorise.

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate”, a declarat el.

Fostul internațional a recunoscut că a consumat două șprițuri cu prietenii înainte de a fi oprit de poliție.

„Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior.

Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a adăugat Belodedici.

Brigada Rutieră a transmis că șoferul a cerut recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML. Conform news.ro, Belodedici a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.485 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce a dus la această sancțiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Disparitățile în Educație: Accesul și Calitatea Învățământului în Mediul Urban și Rural din România

Citește și: A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Informația a ajuns și în presa din Serbia

Publicației sârbă Hot Sport a comentat evenimentul în care a fost implicat „Căprioara”, așa cum era supranumit.

„A câștigat titlul de campion european în 1991, iar acum va trebui să meargă la poliție! Belodedici s-a urcat la volan după petrecerea de ziua de naștere, iar la scurt timp a fost oprit de poliție și i-a verificat alcoolul din sânge.

Potrivit rapoartelor din România, polițiștii l-au urmărit pe Belodedici prin rotație, iar în urma testului etilotest i-a fost retras permisul de conducere pentru 90 de zile”, scrie Hot Sport.

Incidentul, deși nefericit, aduce aminte de cariera remarcabilă a lui Miodrag Belodedici și contribuția sa imensă la fotbalul european. Cu toate acestea, lecția clară este că regulile rutiere trebuie respectate indiferent de statutul social sau profesional.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?