Cine a vrut să o despartă pe Irina Tanase de Liviu Dragnea. Fosta iubită a pliticianului face primele dezvăluiri: "Nu doresc să port vreun război nici cu Codrin Stefanescu, nici cu altcineva!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 sep 2022, 01:10

Irina Tanase rupe tacerea despre despartirea de Liviu Dragnea

Irina Tanase a vorbit pentru prima data despre despartirea dintre ea si fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Irina Tănase se afla în mijlocul unui scandal de proporții cu iz amoros în urma căruia a fost părăsită de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Tânără în vârstă de 29 de ani a avut o relație timp de 8 ani cu politicianul care nu s-a mai uitat înapoi atunci când a luat decizia de a parași apartamentul iubitei lui în urma stenogramelor publicate de cancan.ro în care au fost dezvăluite conversațiile intime dintre ea și posibilul amant, Paul, un cunoscut al Irinei.

Pentru aceeași publicație, Irina Tănase, și-a făcut curaj și a vorbit în exclusivitate despre despărțirea de fostul lider PSD.

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a văzut discuțiile iubitei sale, Irina Tănase cu presupusul amant:"Poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc!"

Irina Tanase, primele declaratii despre cum a decurs despartirea dintre ea si Liviu Dragnea

N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi. Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De altfel, nu este prima oară când se încearcă despărțirea noastră.

Noi am traversat și alte momente critice, când Liviu era hrănit cu informații false, când eram prezentată într-o lumină nefavorabilă, dar l-am convins de fiecare dată că nu am nimic de ascuns și că loialitatea este pentru mine o valoare de la care nu mă dezic.

Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni.

Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Stefanescu, nici cu altcineva!

Irina Tanase, devastata dupa ce Liviu Dragnea a hotarat sa se desparta de ea

Citeste si: Liviu Dragnea, primele declarații după informațiile despre despărțirea de Irina Tănase "Există schimbări în viața fiecăruia"

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.