Primele declaratii oficiale ale Ministerului de Sanatate in cazul bebelusilor infestati cu bacteria E-coli! Ce spun reprezentantii guvernului dupa ce doi bebelusi au decedat deja

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 22:00

Doi bebelusi au murit pana acum din cauza bacteriei E-coli, dar sursa contaminarii nu a fost nici pana acum gasita, dupa mai mult de o saptamana de la izbucnirea epidemiei!

In timp ce parintii se roaga zi si noapte pentru copilasii lor, cei care ar trebui sa ofere explicatii ezita! Unii politicieni au cerut chiar ajutor extern.

Pe sectie mai sunt alti 4 bebelusi a caror stare este tot mai buna! Raman, insa, cei doi copilasi morti si altii aflati la Terapie Intensiva, care se lupta acum cu efectele bacteriei ucigasa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimeni

nu vorbeste, insa, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti de faptul ca bebelusilor adusi in primele zile aici, li s-a administrat antibiotic.

Asta se intreaba si parintii care se roaga zi si noapte ca bebelusii lor sa scape cu viata! De ce Ministrul Sanatatii nu cere ajutor extern pentru a depista cat mai repede sursa acestei bacterii? Cat va mai dura pana cand ancheta autoritatilor statului va avea un raspuns oficial?!


Pana acum, Directia de Sanatate Publica Arges a scos din calcul laptele praf si apa, dar si portocalele consumate de copilasi!
S-au facut, insa, analize la E-coli pentru aceste fructe? Autoritatile ezita sa raspunda. Cu totii dau vina pe igiena.

Nici parintii nu stiu cat vor mai rezista micutii lor aflati acum la Terapie Intensiva, la Spitalul Marie Curie din Capitala. Pe fondul acestei crize a bebelusilor infectati cu bacteria ucigasa, medicii din Pitesti aduc in discutie o ipoteza salvatoare.
In urma cu putin timp, seful Executivului, Dacian Ciolos, a cerut corpului de control al premierului o ancheta in spitale si in privinta modului cum decurge investigatia in judetul Arges.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.