Primele declarații oficiale făcute de Alina Eremia și Alex Velea după incidentul din Padina. Cum a explicat artistul legătura cu victima și agresorii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 feb 2024, 13:40

Declarațiile Alinei Eremia despre crima de la Padina

Sursa: Instagram: Alina Eremia

O crimă înfiorătoare a avut loc la un hotel din Padina, județul Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis, după un concert la care au luat parte Antonia, Alex Velea și Alina Eremia. Ce au declarat vedetele cu privire la această tragedie?

Alex Velea și Alina Eremia au făcut primele declarații oficiale cu privire la incidentul din Padina. După a fost dus la audieri ca martor, Alex Velea a explicat ce legătură are cu victima, dar și cu agresorii.

Alex Velea a făcut primele declarații cu privire la incident, după ce a ieșit de la audieri

În cadrul unui eveniment la care participau mai multe vedete, printre acestea numărându-se Alex Velea, Antonia și Alina Erimia, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat.

Incidentul a avut loc după concertul susținut de vedete la un hotel de lux din zona Padina, județul Dâmbovița.

După acest incident, în mediul online ar fi apărut mai multe imagini cu Alex Velea în compania unuia dintre presupușii agresori. După ce a fost dus la audieri în calitate de martor, Alex Velea a ținut să facă unele precizări în legătură cu nefericitul eveniment. Vedeta a susținut că nu a avut vreo legătură cu acest incident, aflându-se în camera de hotel atunci când oribila crimă a avut loc.

Cât despre legătura cu presupușii agresori, artistul susține că el doar a socializat cu toată lumea prin prisma meseriei sale.

Citește și: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au mers la o petrecere care a devenit locul unei crime. Alex Velea a fost audiat ca martor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Salutare tuturor. Încerc să îmi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum face de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. 

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa....”, a scris Alex Velea pe InstaStory.

Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Eremia după tragicul incident

Alina Eremia a făcut primele declarații publice în legătură cu crima cutremurătoare care a avut loc la hotelul din Padina, oferind detalii despre motivele prezenței sale în locația respectivă.

Alina Eremia, Antonia și Alex Velea au fost prezenți la hotelul din Dâmbovița, acolo unde au cântat la un eveniment privat.

Citește și: ''Încerc să îmi revin din starea de șoc'' Alex Velea, primele declarații după ce a fost audiat ca martor în dosarul de crimei din Padina! Atât Antonia, cât și Alina Erimia se aflau la fața locului

Cu toate acestea, atmosfera plină de veselie a luat o întorsătură neașteptată.

La aceeași locație au avut loc simultan două evenimente, precizare pe care Alina Eremia a considerat-o importantă să o facă. Ea a explicat că tragedia discutată în spațiul public nu s-a desfășurat la petrecerea la care a participat, aducând clarificări pentru a evita confuziile sau speculațiile.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie.  Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate.”,  a scria artista pe contul său de Instagram.