Primele dezvăluiri din trecutul Grațielei. Ce a ascuns fosta concurentă de la Casa Iubirii: "A fost violent!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 apr 2023, 00:15

Ce dezvaluiri face Gratiela despre fosta ei relatie

Sursa: Instagram

Gratiela si-a deschis sufletul dupa ce a fost eliminata de la Casa Iubirii, Odeh, iubitul ei fiind urmatorul descalificat.

Gratiela și-a găsit în sfârșit sufletul pereche și trăiește o frumoasa poveste de iubire în acest moment alaturi de Odeh. Cei doi au fost eliminiati la distanta foarte scurta, însă acum se pot bucura de tot timpul petrecut împreună. Și pentru a-și consolida relația cu Odeh, cei doi au decis să plece într-o vacanta în Germania, mai exact la Berlin. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine, iubirea dintre ei parca devenind mai înfloritoare de la zi la zi.

Citeste si: Iolanda Buzilă, decizie radicală la mai bine de două luni după descalificarea de la Casa Iubirii: "Nu am mai postat demult. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"

Gratiela, dezvaluiri despre fostul iubit

Însă, Gratiela recunoaște că a avut o mare teama la început în ce privește apropierea de Odeh pentru că fizic îi reamintește de fostul ei iubit și acea perioada nu a fost una de care ar vrea să își mai amintească: "M-a și speriat puțin când

l-am văzut pe el, însă mi-a și adus aminte de momente triste. De asta am și plâns. Am trecut cu greu prin acele momente. Am pus punct d eprima data și nu am mai avut nicio legătură cu persoana respectiva. Îmi era frica pentru mine să stau cu el în casa. Era foarte gelos, nu mă puteam machia, nu puteam să port fuste scurte. Am ieșit în club cu fetele și s-a supărat pe faza asta,
a
dezvaluit Gratiela pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gratiela si Odeh, unul dintre cele mai frumoase cupluri

Citeste si: Grațiela o demască pe Bianca după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "Își bate joc de Adrian, nu simte nimic pentru el!" Detalii exclusive despre relația celor doi concurenți

Odeh este gelos, dar nu așa, cu o limita. Și eu sunt foarte geloasa. Acel act de violenta s-a întâmplat după 9 luni, devenise posesiv și gelos.

Este o diferență foarte mare intre ei. Mi-a și arătat și simt asta. Asta i-am cerut și eu lui, să îmi arate poze, nu e prea mult. Îmi place să fiu deschisa, vreau să fim cei mai buni prieteni și apoi iubiț i, a dezvăluit Gratiela.