Primele dezvaluiri facute de Florin Salam dupa ce a fost batut la o nunta in Milano: "Cat de curand o sa spun ce am de spus!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 oct 2018, 10:18

Florin Salam a trecut prin clipe grele duminica dupa ce a fost lovit la o nunta din Milano, unde a fost chemat sa cante.

Zvonurile spun chiar ca ar fi fost rapit, insa cantaretul nu a confirmat deocamdata acest lucru. Agresorul lui Florin Salam a fost Lower Stan, care ulterior si-a cerut scuze pentru gest, motivand ca era beat si drogat in acel moment.

Initial Florin Salam anuntate ca nu mai canta, insa la cateva ore dupa incident a revenit la sentimente mai bune si a transmis un mesaj pe Facebook pentru fanii lui.

Iata ce a spus Florin Salam:

"Stati linistiti, sunt bine! Dar ce am de spus o sa spun cat de curand, unde trebuie! Eu va multumesc din suflet ca ma sustineti, sufletul meu e acelasi fata de voi.

"Va multumesc inca o data, cat de curand o sa spun ce am de spus. Televiziunile din tara asteapta sa vorbim; le salut, o sa spun tot ce trebuie", a spus Florin Salam.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.