Primele EXPLICATII OFICIALE! De ce a fost nevoie de 7 ORE pentru gasirea victimelor?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:18

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Adrian Fulea, a dat primele explicatii oficiale referitoare la timpul mare de care a fost nevoie pentru gasirea victimelor accidentului din Apuseni.

"Localizarea s-a facut pe baza informatiilor primite de la operatorii de telefonie mobila. Ambele antene ale operatorului de telefonie mobila, in cazul apelului efectuat de medicul Radu Zamfir, sunt amplasate in judetul Cluj si ele acopera si o parte din judetul Alba. Noi nu interpretam datele primite de la operatorii de telefonie mobila, noi am transmis informatiile catre ISU Cluj si ISU Alba", a declarat Adrian Fulea, potrivit romaniatv.net.

Fulea a precizat ca primul apel al medicului a fost receptionat de catre serviciul 112 al STS luni, la ora 16.16.

Convorbirea s-a intrerupt, iar medicul a fost sunat inapoi. La ora 16.20 au fost anuntate ISU Cluj, ambulanta, inspectoratele judetene de politie si jandarmerie. La ora 16.22, informatia despre accident a ajuns si la Ministerul Apararii Nationale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.