Primele gelozii în ”Casa Iubirii”! Nona izbucnește în lacrimi, după ce Patrick a dezvăluit că este atras de Natalia: ”Ești singura dintre toate fetele care mi-a transmis ceva” Urmăriți o nouă ediție, vineri, 20 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Madalina Maftei

Romantismul își face deja simțită prezenta în Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Patrick a stârnit interesul multor domnișoare din ”Casa Iubirii”, printre acestea se numără și Nona, care este foarte afectată de alegerea pe care tânărul a făcut-o.

Primele semne ale geloziei au început să-și facă apariția în ”Casa Iubirii”. Patrick a reușit să stârnească interesul multor domnișoare încă de când a pășit în competiție. În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale, concurentul va cere să meargă în camera roșie sau pe terasă alături de Natalia, moment în care Nona simte că pământul îi fuge de sub picioare și începe să plângă.

Nona este îndrăgostită de Patrick?

Patrick își face apariția alături de Marinel în casa fetelor, iar în urma discuțiilor pe care le au cu fetele, Patrick decide că vrea să discute cu Natalia, fie în camera roșie, fie pe terasă. Nona se schimbă la față atunci când cei doi părăsesc încăperea.

Patrick îi spune Nataliei că este singura fata dintre toate care i-a transmis ceva.

Patrick: Vreau să vorbesc cu Natalia în camera roșie sau în grădină.

Natalia: Acum?

Patrick: Hai, te rog.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce fac și cu ce se ocupă Sorin și Nicoleta la scurt timp după finala ”Casa Iubirii”. Foștii concurenți au făcut un pas important în relația lor și sunt în toiul pregătirilor: ”Abia aștept să vă arăt rezultatul final”

Natalia și Patrick merg în grădină, unde poartă o discuție deschisă, acesta îi mărturisește blondinei că simte ceva pentru ea.

Patrick: Mi-ai transmis ceva când ai intrat în casa băieților. Ai fost sigura dintre toate fetele care mi-a transmis ceva.

Nona începe să plângă sub privirile concurenților, se pare că tânăra este atras de Patrick, iar faptul că el își îndreaptă atenția către o altă fată o doare foarte tare.

Romantismul își face deja simțită prezenta în ”Casa Iubirii”

Bianca are parte de un moment romantic la piscină, este așteptată cu un buchet de trandafiri, dar și cu masa frumos pregătită. Cel care i-a pregătit surpriza tinerei este Robert. Se pare că aceasta face ravagii în rândul noilor concurenți din sezonul al doilea al emisiunii ”Casa Iubirii”.

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”