Primele imagini cu Aida, fetița nou născută a Laurei Cosoi: „Mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină” Semnificația deosebită a zilei în care s-a născut

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 iul 2024, 14:50

Laura Cosoi, prima imagine cu bebelușa Aida

Sursa: Instagram

Laura Cosoi a născut duminică noapte o fetiță superbă, pe numele său Aida. Momentul în care a decis să vină pe lume a fost unul cu totul special, povestește Laura Cosoi.

Laura Cosoi știa că va avea o fetiță. Cum? Potrivit vedetei, în urmă cu doi ani, a avut un vis în care Aida i s-a arătat și și-a ales singurică numele. De atunci, Laura Cosoi a știut că familia lor se va mări cu încă un membru.

Citește și: Laura Cosoi a născut! Numele deosebit pe care vedeta i l-a pus celei de a patra fetițe pe care o are cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi, mesaj emoționant după nașterea Aidei

Laura Cosoi s-a fotografiat cu bebelina în brațe, la maternitate. Vedeta a născut în urmă cu 3 zile natural, iar Aida este perfect sănătoasă și pregătită să facă primii „pași” în noua sa lume.

Cu adevărat special este momentul în care Aida a decis să vină pe lume și anume într-o noapte de duminică sfântă, ceea ce Laura Cosoi își dorea foarte mult, considerându-l o binecuvântare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Duminică dimineața eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: „Ce special mi se pare sa naști un copil în zi sfântă de duminică!”.



Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.

Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetița noastră și că se numește Aida.

Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă “dar”, “reîntâlnire”, “a ajuta”, “fericire”. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, sa ne învețe lucruri … Aida este “copilul dar” și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva!
Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim! Te

iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre!

Mami, te simt.

Vă mulțumesc și vouă pentru fiecare mesaj în parte. Sunteți parte din inima mea!” este mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram, alături de superba și emoționanta fotografie.

Laura Cosoi mai are 3 fetițe: Rita, Vera și Lara.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!