Primele imagini cu al patrulea copil a lui Laurențiu Reghecampf! Mesajul emoționant postat de iubita antrenorului, Corina Caciuc

Autor: Laura Macovei

Primele imagini cu al patrulea copil a lui Laurențiu Reghecampf

 
Sursa: Instagram Corina Caciuc

Corina Caciuc i-a dăruit lui Laurențiu Reghecampf cel de-al doilea copil. Antrenorul și iubita sa sunt în culmea fericirii, iar frumoasa șatenă a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în timp ce își ține pruncul abia născut în brațe. 

Corina Caciuc a adus pe lume cel de-al doilea copil, alături de Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a fost surprinsă din nou în postura de mamă, de data aceasta pe patul de spital, în timp ce îl ține pe cel mic în brațe. 

Laurențiu Reghecampf, tătic pentru a patra oară!

Antrenorul de fotbal este în culmea fericirii. Iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit cel de-al doilea copil, acesta devenind tată pentru a patra oară. 

Se pare că Laurențiu se mândrește acum nu cu unul, doi sau trei, ci patru băieți! Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos și a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. 

„Iubirea mea pentru tine e dincolo de cuvinte,” a scris Corina Caciuc în descrierea postării. 

Laurențiu Reghecampf este tată a patru băieți: Luca, Laurențiu Jr.,

Liam și ultimul bebeluș născut de Corina Caciuc, al cărui nume nu este cunoscut deocamdată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre relația cu iubita sa

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au fost mereu discreți în privința vieții lor personale și au preferat să evite să fie în centrul atenției, mai ales după scandalul în care a fost implicat antrenorul și fosta sa soție, Anamaria Prodan.

În urmă cu ceva timp, Reghecampf a vorbit despre modul în care a întâlnit-o pe partenera sa actuală de viață.

La vremea respectivă, antrenorul își exprima public sentimentele pentru mama copiilor săi, fără a manifesta vreo reținere.

Citește și: Imaginea care a topit inimile internauților. Cum arată Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf, la 10 luni:”O frumusețe de copil!”

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat.

Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.