Primele imagini cu Alexandra Stan si mirele-secret! Cum arata barbatul cu care a ajuns la altar si ce spune artista despre el

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2021, 14:07
Cum au aratat Alexandra Stan si mirele in ziua nuntii

Alexandra Stan a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare de cel pe car el-a luat de sot atat la Starea Civila cat si in fata lui Dumnezeu.

Alexandra Stan a acordat in exclusivitate pentru revista viva.ro primul interviu in calitate de femeie maritata. Fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 a publicat si ea pe contul ei de Instagram cateva imagini in care apare in rochie de mireasa, insa identitatea mirelui este secreta deocamdata. Frumoasa artista a luat prin surprindere lumea showbiz-ului autohton cand a aparut pe coperta revistei Viva in rochie de mireasa.

Daca multi s-au gandit ca este doar un editorial in care cantareata a probat doar rochia de mireasa, iata ca Alexandra i-a surprins intr-un interviu in care a povestit detaliile nuntii fabuloase care tocmai a avut loc in mare secret. 

Citeste si: Alexandra Stan s-a casatorit IN SECRET! Primele imagini cu rochia de mireasa. Cum a reusit fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 sa tina totul ascuns. Cine este MIRELE

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra Stan, imagine in premiera alaturi de sotul ei

Alexandra a povestit ca totul a fost organizat cu ajutorul unui wedding planner cu care a rezonat cel mai bine, iar rochia de mireasa a fost facuta la un designer roman. Mai mult, cantareata a spus ca este o decizie pe care a luat-o din scurt pentru ca nu mai avea rost sa astepte daca a simtit sa se potriveste cu omul pe care l-a ales sa ii

fie sot pentru totodeauna. "Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită."

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri-bomba despre sexualitatea ei:"Lucrurile nu sunt fortate, se întamplă. Trebuie sa accepti realitatea"

Alexandra Stan, nunta de vis in cel mai mare secret

Nunta s-a desfasurat la Constanta si tot acolo a avut loc si ceremonia religioasa unde la biserica, mirii au avut parte de doi preoti aproape de sufletul lor. La ceremonie au fost prezenti doar familiile celor doi si nasii de cununie. La o zi dupa ce a divulgat marele secret, Alexadra a mai postat o imagine, de data aceasta mult mai explicita in care apare alaturi de sotul ei, insa fata lui a fost acoperita in mod

artistic dar si strategic de valul pe care l-a purtat Alexandra. Cantareata spune despre sotul ei ca este un barbat extrem de sexy...Cel care i-a imortalizat pe cei doi este nimeni altul decat fotograful vedetelor Oltin Dogaru. Oltin este cunoscut in lumea fashion-ului drept un fotograf inovator, iar munca lui este recunoscuta in cele mai mari capitale ale modei din lume.