Primele imagini cu Ana-Maria Barnoschi în rochie de mireasă. Vedeta Kanal D și Vlad Bălău și-au unit destinele într-o destinație exotică: ,,Pentru totdeauna începe astăzi”

Autor: Diana Bostan

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit

Sursa: Instagram: Ambarnoschi

Ana-Maria Barnoschi, vedeta Kanal D, și Vlad Bălău și-au unit destinele într-un cadru de poveste. Cei doi au ales o destinație inedită pentru marele eveniment, în afara țării.

Ana-Maria Barnoschi și alesul inimii sale au făcut nuntă în afara României. Vedeta Kanal D și Vlad Bălău și-au unit destinele în Palma de Mallorca, Spania. Pentru marele eveniment, Ana a schimbat mai multe rochii de mireasă.

Citește și: Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit

Vedeta Kanal D și Vlad s-au cununat civil în urmă cu o lună, însă aceștia și-au dorit ca nuntă să aibă loc într-un loc cu totul special. Evenimentul fastuos s-a desfășurat la Son Marroig, un loc de vis situat pe insula Majorca, cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase. În această locație idilică, cuplul a fost înconjurat de prieteni apropiați și de membrii familiei, creând o atmosferă intimă și plină de emoție.

Citește și: Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au devenit oficial soț și soție! Cei doi au avut ținute asortate și au atras toate privirile

Ana a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram primele imagini de la nunta ei, surprinzându-și fanii cu momentele frumoase și emoționante ale evenimentului. În imagini, Ana a afișat diverse ținute spectaculoase pe care le-a purtat în timpul ceremoniei și petrecerii.

Pentru cununia religioasă, Ana a optat pentru o rochie albă simplă cu trenă, cu umeri bufanți și un voal lung, adăugând un aer clasic și elegant momentului special.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

După ceremonie, vedeta s-a schimbat într-o rochie de mireasă de prințesă, cu umerii goi și o despicătură ce îi punea în evidență picioarele, aducând un plus de rafinament și glamour serii. La petrecere, Ana a ales o rochie ornată cu flori albe și fără bretele, perfectă pentru dans și pentru a se bucura de eveniment alături de cei dragi.

Vedeta Kanal D a strălucit pe ringul de dans

Ana și soțul ei au fost nelipsiți de pe ringul de dans pe tot parcursul petrecerii. Cei doi au impresionat printr-un dans al mirilor spectaculos, captând atenția și admirația tuturor invitaților. Însă, nu s-au oprit aici. Atunci când a venit vorba de hore și alte dansuri populare românești, Ana și partenerul său au fost în mijlocul acțiunii, dansând cu entuziasm alături de invitați. Chiar dacă nunta s-a desfășurat în Spania, atmosfera a fost una autentic românească, iar toți cei prezenți s-au distrat pe cinste.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre ultimele clipe din viața tatălui ei: "Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar"

Într-o postare de pe Instagram, vedeta Kanal D a împărtășit un mesaj emoționant cu fanii săi, scriind: „Pentru totdeauna începe astăzi alături de cei mai apropiați prieteni și de familie”.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!