Primele imagini cu burtica de gravida a Madalinei Pamfile. Cum arăta fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities însărcinată

Autor: Alice Popescu

Madalina Pamfile a facut o figura buna la Bravo, ai stil! Celebrities si multi fani regreta deja plecarea ei.

Madalina Pamfile a fost descalificata din competiția Bravo, ai stil! Celebrities după ce a contractat SARS CoV-2 fiind plecata în afara granițelor la mama iubitului ei. Desi și-a revenit, Madalina a fost nevoita să spună "pas" competiției deoarece regulamentul nu i-a mai permis întoarcerea înapoi în cadrul show-ului. Desi spune că îi lipsesc foarte mult oamenii din producție cu care a lucrat, concurentele și tot ce se întâmplă în competiție, Madalina a spus că a revenit deja la viață de dinainte dedicandu-se familiei și afacerii personale.

Madalina își vă deschide în curând un salon de înfrumusețare și țoață energia ei se îndreaptă într-acolo.

Citeste si: Moment crucial pentru Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta izbucnește în plâns și părăsește platoul

Imagini cu Madalina Pamfile de cand era gravida

Frumoasa vedeta este și mămică a doua fetiță superbe Sophia și Samira, cea mare având deja 3 ani și 2 luni deja și merge la grădiniță. "De când particip la "Bravo ai stil! Celebrities" nu am mai avut timp de mine

și de cei dragi, pentru că m-am pregătit pentru emisiune și gale. Atunci când ajung acasă, cea mica mă vede machiata și zice "mami, a fost la televizor!". Sophia  s-a obișnuit cu programul meu, dar trebuie să plec de acasă pe ascuns, să nu mă vadă cea mica, pentru că plânge după mine. Încerc să le ofer tot timpul meu de când ajung acasă până adorm ele. Dimineața o iau de la capăt."
 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina Pamfile a revenit in centrul atentiei odata cu show-ul Bravo, ai stil! Celebrities, de ani buni preferand sa se concentreze pe familie fiind plecata impreuna cu iubitul ei in Ibiza acolo unde locuieste, de fapt si in Dubai.

De cand a disparut din peisajul monden, frumoasa satena s-a axat pe cresterea celor doua fetite. Putine sunt imaginile cu Madalina din ultimii ani, preferand o discretie totala. Totusi, cand si cand, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities si-a mai tinut la curent fanii cu cele mai importante momente din viata ei.

Citeste si: Ruxi, schimbare spectaculoasă de look la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a venit concurenta în această ediție. Tibi Clenci a apreciat-o maxim pentru curaj

Madalina Pamfile a fost descalificata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Astfel, Madalina a postat cateva imagini de cand era insarcinata cu fetita cea mare, Sophia, iar fostul model arata splendid chiar si atunci. Vedeta s-a fotografiat undeva la mare, intr-o destinatie exotica, unde s-a relaxat inainte de venirea pe lume a micutei. De altfel, frumoasa vedeta a declarat ca nu prea se pricepe la tot ce inseamna comunicarea online cu fanii si abia cand a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities a invatat sa faca un story pe Instagram.

Chiar ea a recunoscut acest lucru fara nicio rusine. Chiar daca a iesit din competitie mult prea devreme, multi asteptandu-se sa ajunga in Marea Finala, Madalina Pamfile a reusit sa acumuleze un numar mare de urmaritori.

Madalina Pamfile: "Prima oara am vorbit si mi-am dat seama ca am spus un cuvant gresit. Stai ca prostul si vorbesti cu telefonul in mana. O sa incerc sa  fiu mai vocala pe partea de online. Trebuie sa ai un pic de curaj, sa stai sa vorbesti, sa razi, tu sa fii serios, tu sa fii necajit si sa plangi fara interactiune. Dupa am primit mesaje, dar in timp ce...daca voiam sa par fericita, ce faci, te uiti la telefon si...Eu sunt mai mult pe plan fizic, dar evoluez. Vreau sa le prind pe fete din urma la numarul de urmaritori."