Primele imagini cu burtica de graviduță a Lorenei de la ”Casa iubirii”: ”Eu cred că o să fie băiat”. Fosta concurentă nu s-a putut abține și a postat totul

Autor: Diana Bostan

Lorena a postat un clip video cu burtica de gravidă

Sursa: TikTok

Imagini inedite cu burtica de gravidă a Lorenei. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” are o relație cu Laurențiu, iar cei doi s-au mutat deja împreună.

Laurențiu și Lorena de la ”Casa iubirii” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și-n afara competiției. Deși mulți nu le-au dat vreo șansă în afara emisiunii, cei doi s-au mutat deja împreună. În ciuda caracterelor diferite, Lorena și Laurențiu au ajuns la concluzia că se completează reciproc.

Lorena s-a afișat cu burta de graviduță pe TikTok

În perioada în care se afla în emisiune, au existat mai multe zvonuri conform cărora Lorena ar fi însărcinată. Lorena s-a gândit să transforme aceste zvonuri în realitate și să vadă cum i-ar sta

cu burtica de gravidă. Nu, nu este însărcinată, Lorena folosindu-se de un efect ce-i conferă burta de gravidă.

Citește și: Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu: ”Dorm cu ea în fiecare noapte” Cum reacționează fosta concurentă în momentul în care iubitul ei greșește

”Acel moment când toți mă felicită pentru sarcină. Îmi pare rău pentru cei care credeți în continuare asta” a fost mesajul transmis de Lorena prin intermediul postării sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Deși are o relație frumoasă cu Laurențiu, Lorena este conștientă de faptul că cei doi sunt abia la început și că mai au multe de realizat pe plan profesional, înainte de a-și mări familia.

Până atunci, Lorena și Laurențiu au luat în grijă două pisicuțe pe care le consideră copiii lor.

@lorenarumbecu

Imi pare rau pentru cei care in continuare credeti asta😅

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral- WZ Beat

Postarea a devenit virală în mediul online

Deși totul a fost doar o glumă, videoclipul postat de Lorena a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii. În timp ce unii au felicitat-o și i-au transmis că va fi o mămică foarte frumoasă, alții au sfătuit-o să mai aștepte.

”Știu că e o glumă, dar ești foarte frumoasă și gravidă cu burtica mare”/”Eu cred că o să fie băiat”/ ”Toate la timpul lor, nu ți-ar sta rău să fii mămică”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

Citește și: ”Pentru un nou început” Laurențiu, mesaj neașteptat la scurt timp după ce s-a mutat cu Lorena. Fanii au reacționat imediat

Într-un interviu acordat pentru ”Culisele iubirii”, Laurențiu a mărturisit că nu mai poate dormi fără Lorena și că cel mai frumos moment al zilei este atunci când se trezesc împreună. 

”Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați.

Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru  ”Culisele iubirii”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.