Primele imagini cu Cătălin Bordea, după anunțul privind decesul mamei sale. Cum a fost surprins celebrul actor de stand-up

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 ian 2024, 23:40

Mama lui Cătălin Bordea a decedat

Sursa: Instagram - Bordea Cătălin

Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață la vârsta de 55 ani, însă vedeta a fost nevoită să se prezinte la filmări. Imaginile au fost publicate de Delia Matache pe o rețea de socializare.

Cătălin Bordea trece prin clipe grele, după ce mama lui a pierdut lupta cu cancerul. În ciuda veștii tragice, vedeta a găsit puterea de a participa la filmări, dovadă stând filmulețele postate de artista Delia Matache în secțiunea Instastory.

Vedeta și-a continuat munca în ciuda durerii provocate de moartea mamei sale

Cătălin Bordea trece printr-un moment de profundă tristețe și doliu după ce mama sa s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani.

Vestea tragică a survenit neașteptat, mai ales că, din perspectiva medicală, femeia părea că se recupera, deși lupta cu recidiva cancerului de mai bine de un an.

Citește și: Mama lui Cătălin Bordea a murit la 55 de ani. Boala incurabilă de care suferea mama comediantului

Comediantul, împiedicat să se deplaseze în orașul său natal, acesta a fost nevoit să participe la filmările emisiunii de comedie.

Imaginile postate de artista Delia Matache pe Instagram surprind momente de pe platourile de filmare, cu colegul său Cosmin Natanticu în prim-plan, iar Cătălin Bordea, aflat pe scaunul de lângă, pare să reflecte asupra evenimentelor, participând tăcut la discuțiile colegilor săi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

„Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută să fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi.  Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună.

Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a spus comediantul în 2017, referitor la mama sa.

Cătălin Bordea este urmărit de ghinioane

Cătălin Bordea, celebrul actor de stand-up, se confruntă cu o serie de provocări și ghinioane care par să nu-i dea pace. În urma tragicului eveniment al pierderii mamei sale, Bordea se află într-un moment de profundă durere, adăugând astfel un alt strat de suferință la problemele sale din ultima perioadă.

Tragediile recente par să adâncească și mai mult problemele personale ale actorului. Anul trecut, Bordea a fost implicat într-un scandal mediatic când fosta sa soție, Livia Eftimie, l-a părăsit, îndreptându-se spre artistul Spike. După 11 ani de relație, această despărțire a fost un șoc pentru Bordea, care a mărturisit că a avut un an 2023 extrem de dificil, cu momente de cumpănă și introspecție.

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

Povestea de dragoste cu Livia Eftimie a luat o întorsătură dramatică, iar acum, cu moartea mamei sale, Cătălin Bordea se află în fața unei noi încercări, navigând prin complexitățile vieții personale și profesionale cu greu și în căutarea sprijinului în rândul persoanelor apropiate sufletului său.