Primele imagini cu crucea lui Viorel Lis! „Nu mai este printre noi”. Gestul făcut de Oana Lis i-a uimit pe toți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 apr 2024, 18:47

Oana Lis a postat crucea lui Viorel Lis pe Facebook

Sursa: Facebook Oana Lis

Oana Lis trece printr-o perioadă foarte dificilă, întrucât, din cauza problemelor financiare, a ajuns să vândă diverse bunuri personale și de ale lui Viorel Lis pe rețelele sociale.

Oana Lis a publicat, în mediul online, multiple bunuri pe care este dispusă să le vândă, de la obiecte vestimentare, până la lucruri de-a dreptul inedite, care i-au surprins pe urmăritorii săi de pe social media.

Oana Lis a postat primele imagini cu crucea lui Viorel Lis

Printre articolele vândute de partenera lui Viorel Lis se numără inclusiv crucea lui.

Aceasta a fost realizată în stilul specific al crucilor de la Cimitirul Săpânța, de către un artist care, ulterior, a decedat.

„Cu cât sa vând crucea aceasta?....Dați-mi păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de Săpânța. Maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi”, a scris Oana Lis în descrierea fotografiei cu monumentul funerar, publicată pe Facebook.

La vederea ineditei postări, oamenii din online nu au întârziat să-i răspundă blondinei. În mod surprinzător, aceștia nu au râs de gestul ei, ci s-au arătat dornici să-i întindă o mână de ajutor.

Citește și: Oana Lis își vinde lucrurile din casă pentru a avea mai mulți bani: „Am nevoie...”. Soția lui Viorel Lis se descurcă din ce în ce mai greu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cum au reacționat urmăritorii Oanei Lis când au văzut crucea lui Viorel Lis

Urmăritorii Oanei i-au transmis că nu este cazul să vândă bunurile ei și ale lui Viorel Lis, ci că mai bine și-ar distribui contul bancar, pentru a primi donații. Multă lume știe că fostul primar al Capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate, pentru care este nevoie de investigații și tratamente destul de scumpe.

Astfel, majoritatea oamenilor au înțeles situația disperată a vedetei și sunt dispuși să o ajute cu tot ceea ce pot, pentru a trece peste aceste momente dificile și a nu mai fi nevoită să renunțe la obiecte personale, în schimbul banilor.

Citește și: „După o repriză bună de plâns...Amin” Oana Lis nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis

Postează un cont Oana, să primești ajutoare, vorbesc la modul cel mai serios/ Oana, sunteți cunoscuți de o țară întreagă, decât să vinzi mai bine spune tot ce ai nevoie și pune un cont să putem dona, nu mai vinde lucrurile pe nimic/

Oana, crucea este personalizată și nu cred ca ar fi un obiect de interes public, însă ai putea posta situația de care te lovești, afișează un cont de colectare a bănuților și cine vrea să te ajute o va face, cine nu, nu.

E simplu”, sunt câteva dintre sfaturile urmăritorilor blondinei, transmise în secțiunea de comentarii a postării cu crucea lui Viorel Lis.