Primele imagini cu Emily Burghelea din maternitate! Vedeta este in culmea fericirii

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 apr 2021, 10:34
Emily Burghelea, imagini noi din maternitate

Emily Burghelea a ajuns miercuri seara la spital dupa ce i s-a rupt apa. Atunci, si-a facut bagajele imediat si a pornit catre clinica unde urma sa nasca.

Emily Burghelea a pornit in tromba catre clinica privata unde urma sa nasca deoarece i s-a rupt apa, moment in care a stiut ca nu mai are mult si isi va tine in brate bebelusa mult asteptata. Impreuna cu sotul ei, Andrei, vedeta a ajuns toata numai un zambet la spitalul privat, iar medicul ei a asigurat-o ca totul este in regula si nu mai dureaza mult pana isi va vedea pentru prima data fetita.

"Sunt foarte fericită! Toată ziua m-au întrebat astăzi grămadă de persoane dacă am născut. Absolut toată ziua! Eram așa în dubii, dar am zis totuși să mă machiez! Am contracții, dar nu sunt dureroase!

Emily Burghelea, primele imagini din spital

Citeste si: Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei, sunt oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în secret. Imagini incredibile de la fericitul eveniment

"Nu o să pot dormi noaptea asta! Am vorbit cu doamna doctor și totul e bine. Emily e fericită și râde în continuare,” a spus si Andrei despre starea lui Emily.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In urma cu doar cateva minute, Emily a postat si primele imagini din spital.

Nu se stie inca daca frumoasa blonda a nascut sau nu, insa cu siguranta in scurt timp va face anuntul mult asteptat.

In urma cu cateva saptamani, Emily si Andre i au facut pasul cel mare in fata Starii Civile si au devenit sot si sotie cu acte in regula. Frumoasa blonda a fost extrem de emotionata, iar mesajul postat in urma evenimentului a fost ca o declaratie de dragoste pentru cel cu care si-a unit destinul pentru tot restul vietii.

Iar acum, visul de a deveni mamica tanara este pe cale de a implini. IAndrei a dezvaluit si el in urma cu cateva minute ca Emily este bine, are contractii puternice, insa de nivelul 7, dar sotia lui este pe cale de a aduce pe lume fetita lor si este foarte pregatita. Andrie a mai povestit ca nu a inchis un ochi toata noaptea.

Andrei, ultimele noutati despre starea lui Emily din maternitate

Citeste si: Mama ca mama, dar ce bunica distinsa si eleganta are Emily Burghelea! Daca participa la "Bravo, ai stil!" facea praf toate concurentele

"Intensa, frumoasa, cu drame, cumpene, atat de reala, atat de pura... atat de autentica! M-am indragostit de el din prima clipa in care l-am cunoscut si de la inceput am simtit ca este voia lui Dumnezeu sa ne întâlnim si sa ne iubim.

Suntem atat de diferiti si totusi atat de compatibili. Împreună formam un intreg, ne completam ca Yin si Yang, Soarele si Luna, sau chiar Tom si Jerry si asta ne place cel mai mult! Nu ne plictisim niciodată, nu exista monotonie intre noi si cred ca aceasta este cheia. Eu sunt fascinata de el si el de mine. Mereu descoperim cate ceva nou unul la celălalt. Mereu ne surprindem reciproc prin modul diferit in care vedem lucrurile si asta ne ajuta pe amândoi sa evoluam. Când doua lumi diferite se unesc, începe magia. Sunt curioasa cu cine o sa semene cea mica. Oare cine are genele mai puternice?"