Primele imagini cu fetița Andrei Volos și a lui Lele: ”Nu știu cui să-i mulțumesc pentru tot ce simt acum”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 nov 2023, 11:01

Andra Volos și Lele, prima imagine cu fiica lor

Sursa: Instagram- Andra Volos/ Lele

Andra Volos a dat naștere unei fetițe minunate, iar ea și Lele sunt cei mai fericiți părinți. Vedeta nu s-a putut abține și a postat deja primele imagini cu bebelușa.

Andra Volos a postat primele imagini cu fetița ei și a lui Lele, Kim Nicolle. Lele este extrem de mândru de fetița lui, postând și el o fotografie cu textul ”Fericirea mea”.

Andra Volos și Lele au postat primele imagini cu micuța Kim

Andra se află în continuare în spital după ce a dat naștere unui fetițe minunate. Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” a fost însoțită de Lele în sala de nașteri, amândoi având emoții foarte mari pentru venirea pe lume a fetiței lor.

La două zile de la naștere, Lele și Andra au postat, în secțiunea Instastory, primele imagine cu micuța lor.

Vedeta este extrem de emoționată și le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că fetița este extrem de bine, că doar mănâncă și doarme. Deși a născut mai devreme de termen, Andra a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, fiind extrem de recunoscătoare pentru tot ce i se întâmplă în această perioadă.

Citește și: Robert Lele, în lacrimi după ce iubita lui, Andra Volos, a născut! Ce nume au ales pentru fetița lor! „Tati, te iubim”

Nici nu știu cui să-i mulțumesc pentru tot ce simt acum. Dumnezeu s-a săturat și el la cât i-am mulțumit. Este un sentiment, nici nu știu cum să-l descriu, e ceva emoționant rău de tot, ceva unic.

Cât de frumoasă este fetița mea”, a mărturisit Andra Volos, în secțiunea Instastory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra a dezvăluit faptul că fetița ei și a lui Lele are o greutate de trei kilograme, în ciuda faptului că s-a născut mai devreme de termen. Aceasta susține că fetița este sănătoasă și că mănâncă foarte mult.

Robert Lele a plâns după ce Andra Volos a născut

Artistul Lele a venit tocmai din America pentru a asista la nașterea fetiței sale, aceasta venind pe lume mai devreme decât ar fi trebuit.

Cântărețul a ținut-o pe Andra de mână pe parcursul nașterii, însă nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care și-a văzut minunea.

Citește și: Andra Volos a născut! „Gata, a venit și momentul cel mare” Vedeta este mama unei fetițe superbe

„Când aduci pe lume un copil..devii Dumnezeu. Pentru îngerul pe care l-ai adus pe lume ești tot, știi tot, poți tot, înțelegi tot, ierți tot..ești

universul întreg.  Ești viața în sine. Ești cel mai bun, mai frumos, mai puternic, mai vesel, mai fără greșeală. Și atunci trebuie să fii.. pentru că Dumnezeu de doar unul,”  a fost fotografia postată imediat după naștere, mesaj preluat de la Dana Budeanu. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.