Primele imagini cu fiica celul mai îndrăgit cuplu din Turcia, Berguzar Korel-Halit Ergenc! Actrița a arătat-o pentru prima dată publicului pe Leyla

Author: Alice Popescu

Cum arata fiica lui Berguzar Korel si a lui Halit Ergenc

Sursa: Instagram

Berguzar Korel si-a prezentat fiica pe o retea de socializare si milioane de fani au fost in delir!

halit Ergenc si sotia lui, Berguzar Korel si-au facut un nume in industria cinematografiei turcesti si nu numai. Dupa renumitul proiect in care au jucat impreuna, "Binbir Gece", cei doi s-au casatorit si acum au impreuna 3 copii.

Cum arata cel de-al treilea copil al celul faimos cuplu de actori din Turcia Berguzar Korel si Halit Ergenc

Citeste si: Ce s-a întâmplat la scurt timp cu celebrul cuplu Berguzar Korel și Halit Ergenc după decizia de a părăsi definitiv Turcia împreună cu cei trei copii

Primul copil al cuplului, Ali, s-a nascut in 2010. Apoi, cel de-al doilea, in martie 2020. Cat a fost vorba de copii, Berguzar Korel nu a mai acceptat niciun rol in niciun proiect cinematografic, mai ales in perioada pandemiei. Totusi, Korel a semnat pentru un rol, intr-un productie care va fi filmata pentru o platforma digitala, insa a renuntat si la aceea deoarece era insarcinata cu fiul ei, Han.

Dupa ce micutul a facut un an, Berguzar Korel a aflat ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil, iar micuta s-a nascut in noiembrie 2021 punandu-i numele Leyla.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Halit Ergenc si Berguzar Korel au revenit in Turcia dupa o perioada pentrecuta la Londra

Citeste si: Neslihan Atagul este cu adevărat o eroina și o profesionistă! Cât timp a lucrat pe platourile de filmare știind că este grav bolnavă și cum se manifesta exact boala de care a suferit

Niciodata cei doi actori nu si-au aratat copiii in social media. Cu fiecare ocazie au dezvaluit faptul ca nu li se pare normal sa faca acest lucru fara consimtamantul celor trei copii ai lor si au cerut grija si din partea media.

Atat Halit cat si Berguzar au reactionat imediat atunci cand au vazut in media cateva poze facute de paparazzi copiilor lor.

Insa, din cand in cand, actorii le fac mici surprize fanilor sai si mai posteaza imagini cu cei doi copii mai mici, insa niciodata cu fata. Chiar au prezentat si inregistrari audio. Insa, niciodata nu au fost filmati din fata.

De data aceasta, o surpriza placuta a venit in ce o priveste pe Leyla. Acum, micuta are 4 luni si isi tine capul singurica. Celebra ei mama a filmat-o pe o salteluta de joaca. Dupa ce au stat o perioada in Anglia, cei doi actori au revenit in Turcia. Insa, actrita a postat un mesaj pe Instagram in care spune ca este in cautarea unei echipe care sa realizeze design-ul pentru o camera de copii in casa lor de la Londra.