Primele imagini cu Florin Piersic la 5 luni de la externare. Marele actor a transmis un mesaj fanilor

Autor: Andrei Costanda

Florin Piersic a traversat mai multe probleme de sănătate în ultimele 5 luni

Sursa: Știrile ProTV

Actorul legendar Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a transmis primul său mesaj fanilor după o perioadă dificilă de recuperare.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori ai României, a reapărut în fața publicului său după o absență de cinci luni, timp în care s-a luptat cu probleme grave de sănătate.

Florin Piersic, mesaj pentru fanii săi

Actorul, în vârstă de 88 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind internat în patru spitale diferite, la Cluj-Napoca și București, în urma unei infecții generalizate care i-a pus viața în pericol.

În ciuda dificultăților prin care a trecut, actorul a dorit să își liniștească fanii, postând un mesaj video pe Facebook. În înregistrare, Florin Piersic, vizibil emoționat, le-a mulțumit celor care au fost alături de el în această perioadă și a promis că nu are de gând să renunțe la viață sau la publicul său: „M-am recuperat. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră.

O să ne întâlnim și o să ne iubim.”

Piersic a fost nevoit să suporte mai multe intervenții medicale, inclusiv o operație la genunchi, după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc la finalul lunii aprilie, iar pe 30 aprilie, actorul a fost supus primei intervenții chirurgicale. Cu toate că situația părea să fie sub control inițial, infecția s-a agravat, forțându-l pe Piersic să fie transferat la București, unde a fost tratat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” și ulterior la Spitalul Foișor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Citește și: O altă doctoriță face lumină în cazul medicilor arestați de la Spitalul Pantelimon: „Două copile super deștepte sunt arestate pe nedrept”

Citește și: Kira Hagi se pregătește de nuntă: Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul ei soț

Problemele de sănătate ale lui Florin Piersic

La Foișor, medicii au decis să îl supună unei noi intervenții chirurgicale pentru a îndepărta proteza de la genunchi, care întreținea infecția din organism. Operația a fost un succes, iar după câteva zile critice în care starea sa de sănătate a fost monitorizată cu atenție, Piersic a început să se recupereze.

Mesajul actorului a fost primit cu bucurie și ușurare de admiratorii săi, care au fost îngrijorați de starea sa de sănătate pe parcursul lunilor de absență. Mulți dintre aceștia i-au transmis mesaje de susținere și încurajare, dând dovadă, o dată în plus, de iubirea și respectul de care Piersic se bucură în rândul publicului românesc.

Acest episod din viața actorului vine ca un memento al fragilității vieții și al forței de care Piersic dă dovadă, chiar și la o vârstă înaintată.

Trecând prin momente critice, el rămâne dedicat meseriei sale și publicului care l-a susținut de-a lungul decadelor de carieră. Deși recuperarea sa nu a fost ușoară, Florin Piersic a demonstrat încă o dată că spiritul său este la fel de puternic ca întotdeauna și că este pregătit să revină în fața publicului atunci când va fi pe deplin refăcut.