Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost reținut pentru înșelăciune! Ce a dezvăluit impresarul lui după ce artistul a fost dus la secție

Autor: Diana Ghita

Cum s-a prezentat Florin Salam la secție

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Joi, 14 martie, Florin Salam a fost reținut după ce a fost acuzat de comiterea a trei infracțiuni de înșelăciune, în urma cărora a produs un prejudiciu de 18.000 de euro.

Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat că nu și-ar fi onorat contractele. Acesta ar fi păcălit mai multe persoane cărora, deși le-a promis că va cânta la evenimentele lor, le-a luat banii și nu și-a mai făcut apariția.

Cum a fost surprins Florin Salam în timp ce era dus în secția de poliție

În momentul în care a fost condus în Secția 2 de Poliție din București, artistul a vrut să iasă cât mai puțin în evidență, pentru a nu fi observat și, astfel, imaginea să-i fie compromisă. Însă, deși a purtat o șapcă și o pereche de ochelari de soare care i-au acoperit mare parte din chip, acesta a fost așteptat de jurnaliști la fața locului, care știau cu exactitate din ce motiv a fost reținut de autorități.

În imaginile din fața secției, se poate observa că Florin Salam era foarte bulversat de situația în care a fost pus, dar și surprins de acuzațiile care i-au fost aduse, întrucât susține că le-a înapoiat banii persoanelor la evenimentele cărora nu a mai putut veni să cânte: „Banii sunt dați înapoi”.

Citește și: Florin Salam, reținut de polițiști pentru înșelăciune! Ar fi luat 18.000 de euro, dar se apără spunând că „a dat banii înapoi”

Avocata lui a declarat, și ea, același lucru, explicând că ea și clientul ei vor reveni cu dovezile prin care să ateste că oamenii care îl acuză de înșelăciune pe cântăreț și-au primit, de fapt, banii înapoi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

„Vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”, a transmis avocata manelistului, conform Hotnews.

Impresarul lui Florin Salam contrazice declarațiile acestuia

Însă, impresarul lui Florin Salam, suspect de complicitate în acest caz, contrazice aceste afirmații și dezvăluie că banii nu au putut fi returnați respectivilor oameni: „ Trebuiau returnate avansurile înapoi.

Majoritatea nu voiau avansurile. Majoritatea voiau mai mult. În acest caz, a plătit avans de 3000.(...) Nu. Florin Salam nu a avut cum să îi dea banii înapoi pentru că omul nu mai răspundea la telefon.”.

Totuși, unul dintre cei care se plâng că au fost păcăliți artist a povestit că l-a căutat pe acesta chiar și la domiciliu pentru a-și revendica banii de la el.

Însă, odată ajuns acasă la cântăreț, a primit doar promisiuni false.

Citește și: Mesajul postat de Jador după reținerea lui Florin Salam: “Pentru oamenii care doresc să merg să le cânt”. Cum au reacționat fanii artistului

„M-am dus la el acasă, am vorbit cu Roxana și mi-a spus că îi pare rău că nu poate să vină Florin Salam la nuntă, după care a zis că o să îmi returneze suma de 10 mii de euro într-o lună de zile. După o lună de zile nu a mai răspuns la telefon, nici ea, nici el, nici Florin și a zis să nu mai insist să cer banii că după aia o să îmi facă și probleme”, a relatat una dintre victime, citată de wowbiz.ro.

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!