Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Cum arată cele două rochii și cum a ales să personalizeze verighetele

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 10 feb 2024, 04:45

Gina Pistol și-a ales cele două rochii de mireasă! Cum arată ținutele pe care le va purta la nuntă.

Sursa: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească. Astfel, vedeta le-a spus fanilor cum vor arăta cele două rochii de mireasă pe care le va purta.

Gina Pistol și Smiley au anunțat în urmă cu câteva zile că urmează să își unească destinele în viitorul apropiat. Astfel, vedeta a decis să le împărtășească fanilor câteva detalii despre ținutele pe care le va avea în ziua cea mare și despre verighetele pe care le-a ales împreună cu tatăl fetiței sale.

Citește și: „Plâng, pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol a izbucnit în plâns pe Instagram, la scurt timp după ce a dezvăluit chipul fiicei sale

Gina Pistol și-a ales cele două rochii de mireasă! Cum arată 

Recent, Gina a spus cum vor arăta ținutele ei, însă fără prea multe amănunte. Mai mult, vedeta a pus și primele poze cu ținutele de la nuntă. Iată cum va arăta rochia pe care o va îmbrăca la ceremonia cu Smiley și ce va încălța.

De asemenea, Gina a mărturisit că verighetele vor avea un model special și personalizat, fiind cu siguranță superbe.  

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță alături de fiica lor. Pentru ce destinație au optat cei doi

"Intru să probez rochia. Nu de mireasă, cealaltă. (…) Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrecere.

Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri. (…) Mi-a plăcut mie rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult și după ce m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, tot, nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.

Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: 'Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea'. După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia. Nu scria nimic la ea, nu o găseam. O seară întreagă am stat și am găsit-o până la urmă.

Acum am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul dar să nu o distrug.

Mă duc să văd verighetele, le-am făcut la comandă. Am ales să le personalizăm, au o semnificație aparte pentru noi. Sunt foarte frumoase. Mă duc să le văd.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cea mai grea parte când organizezi o nuntă, deci cea mai grea parte, i-am zis lu Andrei «dacă noi nu ne despărțim acum, păi nu ne mai desparte nimeni și nimic», și cea

mai grea parte este... să așezi oamenii la masă! Cum pui mesele, cum îi așezi pe ei și cine cu cine...", a spus Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”