Primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă cu soțul ei, prințul William

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 mar 2024, 13:24

În ce ipostază a apărut Kate Middleton după operație

Sursa: Profimedia; tmz.com

Kate Middleton a suferit, pe 16 ianuarie, o operație abdominală, iar de atunci nu a mai fost văzută în public, deoarece s-a aflat în convalescență.

Însă, de curând, Kate Middleton s-a afișat alături de soțul ei, prințul William. Cei doi au fost surprinși weekend-ul trecut într-o piață din apropierea casei lor de la țară. Aceasta a fost prima oară când prințesa a ieșit în public, după operația abdominală la care a fost supusă în urmă cu două luni. 

Cum au fost surprinși Kate Middleton și prințul William

Imaginile cu prinții de Wales au apărut luni, 18 martie, iar acestea i-au surprins în timp ce erau la Windsor Farm Shop, sâmbătă. În clipul filmat de TMZ, cei doi plecaseră de la cumpărături cu pungile pline și se îndreptau spre mașină. De asemenea, se poate observa că erau îmbrăcați în niște haine foarte lejere și erau foarte zâmbitori, semn că starea de sănătatea a lui Kate este una mai bună.

„Kate era la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine”, a declarat o persoană, pentru The Sun.

Citește și: Probleme pentru Kate Middleton! Armata britanică a eliminat o informație importantă de pe site-ul său, imediat după ce a fost anunțată prezența acesteia la un eveniment

Aceasta nu a fost singura ieșire a lui Kate Middleton și a prințului William.

Cuplul a ieșit și duminică, întrucât a fost la un meci la care au participat Louis, George și Charlotte, cei trei copii ai lor. Însă, în ciuda acestor apariții ale prințesei, presa britanică transmite că aceasta nu va reveni curând la îndatoririle ei publice, din cauza stării de sănătate în care se află.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kate Middleton și prințul William ar putea vorbi despre operația abdominală

Prințesa a mai fost văzută, în cursul acestei, luni de două ori, însă niciodată nu a fost surprinsă într-o ipostază ca cea de sâmbătă, din piața locală. Aceasta a fost văzută în timp ce călătorea cu mașina, pe 4 martie cu mama ei, iar pe 11 martie cu soțul său.

Sâmbătă, persoane din cercul de apropiați al lui Kate Middleton și al Prințului William anticipează că cei doi soți vor împărtăși, în spațiul public, mai multe detalii despre operația și recuperarea femeii.

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat între prințul William și Kate Middleton? Motivul pentru care prințesa nu a mai fost văzută în public după operația abdominală: „El nu vrea”

„Ei sunt cei mai deschiși atunci când interacționează cu publicul și ar putea discuta despre recuperarea ei”,  a declarat o sursă regală pentru The Sunday Times, sâmbătă.