Primele imagini cu Majda de la aeroport! Care este acum relatia ei cu Jador dupa ce a fost nominalizata de doua ori si apoi eliminata din cauza lui

Autor: Alice Popescu
Majda, primele declaratii de la aeroport despre Survivor Romania 2021

Majda a revenit in tara de la Survivor Romania si a dezvaluit care e relatia cu Jador dupa ce acesta practic a trimis-o acasa.

Majda a sosit in Romania, iar prima persoana pe care a imbratisat-o a fost fiica ei. Cele doua au inceput sa planga cand s-au revazut si s-au luat in brate. Dupa au reusit sa isi stapaneasca emotiile revederii, Majda a dezvaluit care mai e relatia ei cu Jador, stiind ca practic din cauza lui a fost eliminata de la Survivor Romania 2021.

Majda, primele declaratii de la aeroport dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor România 2021. SOC pe traseu la Survivor Romania 2021. Jador, scos in urlete din apa de catre medic! Concurentii si-au pus mainile in cap cand l-au vazut

Se pare ca Faimoasa nu a ramas sub nicio forma suparata pe cantaret, din contra spune ca a inteles situatia si nici macar nu ii poarta ranchiuna pentru ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare. "Dupa ce m-a nominalizat prima data, s-a simtit asa o usoara racire, eu sunt un om asumat si nu fac niciodata nimic pentru

camera si el deopotriva. Noi ne-am asemanat cumva si de aceea nu am facut parte din aliante. Tot timpul ii spuneam ca o sora sau el ca o mama ca sa aiba grija, sa fie atent la ce se intampla. Prima data, daca i-am spus ca sunt putin suparata, a doua oara am inteles si el stie ca eu nu voi fi niciodata suparata pe el si i-am dorit din toata inima mea sa fie puternic acolo, sa reziste.
Jocul asta este unul foarte periculos si cand te trezesti nu stii ce sa faci, sa uiti ca ai mancat cu colegul tau si ca ai plans alaturi de el si il lasi in spate de dragul jocului. Le-am spus sa fie uniti, sa se distreze cu acst joc si sa nu lase sa se joace cu ei. Le spun fanilor ca le multumesc din inima ca sunt alaturi de mine, le simt fiecare particica, sunt plina de emotie pentru ca au insemnat foarte mult incurajarile lor.
Am vrrut sa imi depasesc niste limite si sa nu imi dezamagesc copilul si nici pe sustinatori. Se vor intampla foarte multe lucruri, atat am de spus", a incheiat Majda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Majda, declaratii in premiera dupa ce a revenit in tara de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Majda de la Survivor Romania 2021, noi declaratii despre jocurile de culise din tabara Faimosilor: Nu ai cum sa te ascunzi, nu ai ce sa maschezi..."

Majda a fost eliminata duminica seara in cadrul Consiliului de Eliminare, iar Faimoasa a dezvaluit inca de atunci ca ii pare rau ca paraseste Survivor Romania 2021, insa nu o va face

suparata deoarece stie ca a dat totul pentru aceasta competitie :""Mi-am dorit ca voi, oamenii de acasa, sa ne vedeti exact asa cum suntem. In aceasta competitie, nu ai cum sa pacalesti camera, nu ai cum sa te ascunzi, nu ai ce sa maschezi. Totul iese la iveala. Nu m-am certat cu niciun coleg si ma bucur din suflet ca am reusit sa le fiu aproape. Am iesit castigata, pentru ca voi m-ati incurajat, pentru ca va citesc mesaje frumoase si pentru ca bratele copilului meu ma asteapta acasa."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.