Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera „Proaspăt căsătoriți” Cum arată bărbatul care i-a furat inima frumoasei românce

Author: Diana Bostan

Otilia Bilionera s-a căsătorit

Sursa: Instagram- Otilia Official

Otilia Bilionera a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a căsătorit. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum arată soțul artistei.

Artista Otilia Bilionera și-a ținut iubitul departe de ochii presei, însă nu a mai rezistat. Frumoasa cântăreață și-a surprins fanii când a anunțat că s-a căsătorit cu un bărbat de origine turcă.

Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera

Otilia Bilionera și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu un an, iar acum câteva zile cei doi au luat decizia de a se căsători.

Fanii au fost surprinși de decizia artistei, evenimentul fiind unul restrâns.

Citește și: Exclusiv! Otilia Bilionera, cerută de nevastă. Cântăreața se mărită cu iubitul turc: "Mă sperie, ce-i drept. Nu imi plac nunțile"

Soțul Otiliei Bilionera este de origine turcă, iar căsătoria celor doi a avut loc tot în Turcia. Fanii au rămas surprinși când au văzut cât de bine arată Bekir Ali, soțul artistei din România.

Postarea a strâns mii de aprecieri și de comentarii, fanii felicitând-o pentru marele eveniment din viața ei.

Citește și: Exclusiv! Cum a reușit Otilia Bilionera să se lase de fumat. Artista recurge la un ritual ciudat de frumusețe: "Mănânc supă de oase!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Acesta a participat și la filmarea clipului ultimei piese lansate de Otilia Bilionera, o melodie de dragostei dedicată iubirii dintre ei. „Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să compun piesa ”Cappadocia”, al cărui videoclip a fost filmat într-un dintre cele mai romantice locuri în opinia mea. Cappadocia este inspirația mea pentru noua piesă și noul videoclip, în care apar cu soțul meu”, a scris Otilia Bilionera în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul său.

Otilia Bilionera și soțul ei au strălucit în ziua marelui eveniment

Pentru cel mai important eveniment din viața ei, Otilia Bilionera a ales o rochie albă, simplă. Artista și-a evidențiat frumusețea printr-un machiaj natural și o coafură lejeră. Soțul Otiliei Bilionera a optat pentru o cămașă albă, simplă.

Citește și: Exclusiv! Otilia Bilionera, cadou neobișnuit din partea fanilor. Cu ce s-a trezit cântăreața din partea unui bărbat

În momentul în care a fost cerută în căsătorie de către frumosul turc, Otilia Bilionera a declarat faptul că nu a fost niciodată mai bine ca acum, iar Bekir o face extrem de fericită și-i este mereu alături.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bekir Ali (@bekiralikarakas)

Citește și: Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Un detaliu ce a atras atenția fanilor este faptul că soțul Otiliei Bilionera este mai mic de vârstă decât ea, însă acest lucru nu este un impediment pentru cei doi îndrăgostiți. Frumoasa româncă locuiește în Turcia alături de soțul ei, acolo unde este extrem de îndrăgită și pentru piesele sale.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.