Primele imagini cu suspecții crimei din Vaslui. Un bărbat și concubina acestuia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce târăsc geamantanul în care a fost descoperit cadavrul unui bărbat

Autor: Diana Bostan

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, în Vaslui

Sursa: Știrile ProTV

Doi suspecți au fost identificați de autorități în cazul macabru al geamantanului găsit abandonat la marginea satului Pungești din județul Vaslui, unde a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Camerele de supraveghere au surprins momentul când cei doi indivizi trăgeau geamantanul pe drum, iar localnicii din zonă povestesc că au auzit zgomote suspecte în timpul acestei activități.

Citește și: Crimă învăluită în mister în Vaslui: Cadavrul unui bărbat a fost găsit la marginea drumului, într-o valiză abandonată: „Avea genunchii îngrămădiți”

Două persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere în momentul în care târăsc geamantanul

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută de doi localnici care au simțit un miros puternic și au sunat la 112 . La fața locului au intervenit imediat polițiști, procurori și criminaliști. 

Citește și: Cine este tânărul din Sibiu ucis în bătaie de familia iubitei lui! Deși fata avea o relație de doi ani cu el, părinții plănuiau să o mărite cu altcineva

Conform Antena3CNN, un martor ocular a relatat: „Am primit un telefon de la o vecină care m-a întrebat dacă am auzit ce s-a întâmplat în sat. Că este un cadavru în geamantan la pod... M-am dus și am văzut camerele de supraveghere și să văd umbrele. Am auzit eu pe stradă cum târau ceva de plastic... Dar pe camere se vede cum târau troller-ul în urma lor.

” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Din primele informații, polițiștii au identificat cele două persoane ca fiind un bărbat în vârstă de aproximativ 52 de ani, cunoscut pentru infracțiuni anterioare, și concubina acestuia.

Potrivit sursei menționate anterior, în apropierea locuinței celor doi au fost găsite urme de troller.

Geamantanul a fost lăsat pe marginea drumului încă de sâmbătă

Deși geamantanul a fost lăsat la marginea drumului încă de sâmbătă, nu a stârnit curiozitatea niciunui localnic până aseară. După ce a simțit un miros înțepător venind din direcția valizei, un sătean a decis să investigheze și a făcut descoperirea șocantă.

Citește și: Magistrații au condamnat-o definitiv pe Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă într-un hotel din Mangalia. Câți ani va petrece în spatele gratiilor

„Eu am zis că e gunoi, nu mi-am dat seama că e om mort acolo. Am zis poate e un câine mort, o găină și am văzut genunchii îngrămădiţi acolo.

Băi, asta e om mă. De unde și cum e, nu știu", spune Barzu Gheorghiţa, martorul care a găsit cadavrul, potrivit Observator.