Primele imagini cu Theo Rose și burtica de gravidă! Cum arată vedeta însărcinată în cinci luni: „Nu sunt cea mai delicată”

Author: Lavinia Medrea

Cum arată vedeta însărcinată în cinci luni 

Sursa: Instagram Theo Rose/Captură TikTok theorosestory - colaj Kanal D

Theo Rose a avut o apariție de senzație la un eveniment unde a cântat! Vedeta a purtat o rochie prin care i s-a văzut burtica de gravidă și a strălucit!

Încă de când a aflat că este gravidă, Theo Rose a fost discretă și a preferat să nu împărtășească această veste cu presa, preferând să aștepte și să facă personal anunțul, dar alți oameni i-au luat-o înainte în această privință. Totuși, artista a reușit să anunțe prima că va avea un băiețel, iar recent a avut o apariție de senzație la un eveniment unde a cântat, într-o rochie care i-a pus în valoare burtica de gravidă.

Primele imagini cu Theo Rose și burtica de gravidă

În câteva luni, Theo Rose va deveni mămică, dar cu toate acestea vedeta nu și-a oprit activitatea. Artista continuă să cânte și să meargă la evenimente și, în ciuda faptului că este însărcinată, oboseala și greul nu se văd pe ea. 

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată artista, în al doilea trimestru de sarcină

Cu puțin timp în urmă, un susținător de-ai lui Theo Rose a publicat un videoclip pe TikTok, în care artista face ce știe ea cel mai bine: cântă și distrează oamenii! În filmare se poate observa că burtica de gravidă a artistei s-a mai mărit, iar comentariile de laudă din partea comentariilor nu au încetat să curgă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Ce frumoasă ești mai plină la față”, „Îți stă foarte bine. Sănătate!”, „Felicitări!” „Tare”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au lăsat la videoclipul în care apare Theo Rose.

@theorosestory_ #fyp #story #theorose🌹 ♬ sunet original- Theo Rose🫶🏼

Theo Rose se confruntă cu probleme la filmări din cauza sarcinii

Theo Rose este transparentă și dorește de fiecare dată, când simte, să le spună oamenilor ce simte și prin ce trece. Artista a recunoscut că îi este greu la filmări din cauza faptului că sarcina evoluează.

Citește și: Theo Rose s-a gândit deja la numele pe care băiețelul ei îl va purta. Cum se va numi copilul artistei: ”Știu sigur”

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr, care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine.

Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări.

În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode, pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”, a mărturisit Theo Rose, pe Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.