Primele imagini de la botezul fiicei lui Lele și a Andrei Volos: „Am atâtea emoții”. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Autor: Diana Bostan

Andra Volos și Lele și-au creștinat fetița

Sursa: Instagram: Andra Volos

Zi mare pentru Andra Volos și Lele. Cei doi și-au botezat fiica, pe micuța Kim, însă cei doi se vor cununa și civil. Iată primele imagini de la botez!

Andra Volos și Lele au creștinat-o pe micuța Kim, ceremonia având loc la Biserica Sfânta Treime Ghencea. Deși a spus că nu va posta prea mult din această zi specială, pentru a se putea bucura de moment, Andra Volos a împărtășit cu urmăritorii ei imagini din biserică, dar și imagini cu prima sa ținută.

Citește și: Andra Volos, decizie radicală înainte de cununia cu Lele: „Vreau să vă anunț că mâine…”. Cum va reacționa cunoscutul artist

Primele imagini de la botezul micuței Kim, fiica lui Lele și a Andrei Volos

Andra și Lele au botezat-o pe micuța Kim, iar ceremonia a avut loc într-un cadru de vis. Vedeta s-a ocupat de toate detaliile, astfel încât totul să fie perfect în această zi specială. Micuța Kim a purtat o ținută specială, o rochiță de prințesă, fiind extrem de liniștită pe întreaga durată a ceremoniei.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă al Andrei Volos! Vedeta a fost cerută în căsătorie de Lele, iar cununia și botezul vor avea loc pe 24 iulie

Ceremonia de botez a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Ghencea, iar decorul a fost unul cu totul special. Andra Volos a vrut ca micuța ei să fie creștinată într-un cadru de vis, biserica fiind decorată cu multe lumânări și flori albe.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

”Am atâtea emoții”, a

scris Andra Volos într-o postare, în secțiunea InstaStory, înainte de a ajunge la biserică.

Andra Volos a strălucit la botezul fiicei sale

Așa cum și-a anunțat și urmăritorii, Andra Volos a pregătit mai multe ținute pentru această zi cu totul specială pentru familia ei. Pentru botez, Andra a optat pentru o rochie albă ce are în componență un corset cu pietre. 

Citește și: „Nu dorm de două săptămâni încoace” Viața Andrei Volos s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe fetița ei, micuța Kim. Cum face față vedeta jobului de mămică

Andra Volos va schimba mai multe ținute, dar va avea și două coafuri. Pentru botez, Andra a optat pentru o coafură lejeră și un machiaj ce-i pune în evidență trăsăturile. Nu doar Andra s-a îmbrăcat în alb, ci și Lele, dar și nașii de botez ai micuței Kim.

Petrecerea se anunță a fi una spectaculoasă, mai ales că Andra Volos și Lele se vor cununa civil.

Cununia civilă nu va avea loc la primărie, ci într-o locație de lux, decorată după bunul plac al vedetei.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!