Primele imagini de la botezul fiicei lui Nicole Cherry. Pentru ce ținută a optat celebra cântăreață

Autor: Madalina Maftei
Primele imagini de la botezul fiicei lui Nicole Cherry. Pentru ce ținută a optat celebra cântăreață Foto(4)

Primele imagini de la botezul fiicei lui Nicole Cherry. Pentru ce ținută a optat celebra cântăreață

Sursa: Instagram

Zi mare în familia lui Nicole Cherry! Celebra cântăreață și-a botezat fiica și, totodată, s-a căsătorit civil cu Florin Popa, iubitul ei.

Dublu eveniment în familia celebrei cântărețe Nicole Cherry. Astăzi, artista și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia, și, totodată, s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin Popa. Emoțiile au culminat la botezul micuței, artista și-a privit neîncetat fiica pe tot parcursul slujbei.

Pentru ce ținută a optat Nicole Cherry la dublul eveniment din viața ei

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproape șase luni.

Micuța Anastasia i-a schimbat complet viața, mai ales că vedeta își dorea enorm să fie o mămică tânără.

Astăzi a sosit momentul multa așteptat de toată lumea, acela în care cântăreața își botează fiica. Pentru că a fost un eveniment așteptat cu sufletul la gură, atâte de apropiați, cât și de familie, Nicole Cherry și partenerul ei au decis să facă și cununia civilă în aceeași zi.

Pregătirile au fost în toi, chiar vedeta a dezvăluit că stresul a atins cote maxime, însă din primele imagini se poate observa că totul a ieșit ca la carte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nicole Cherry, surpriză de proporții pentru proaspeții fini! Ce sfat i-a dat artista bunei ei prietene, Mălina, care urmează să devină mămică pentru prima dată

Nicole Cherry a optat pentru o rochie complet albă și pantofi în aceeași nuanță. Ținuta este sexy și îi pune în evidență silueta recuperată foarte repede după sarcină.

Pe pagina de Instagram a vedetei au apărut mai multe filmulețe de la evenimentul micuței Anastasia, iar în imagini se poate observa ca emoțiile au atins cote maxime.

Artista nu și-a pierdut fiica nicio secundă din ochi pe tot parcursul slujbei de botez.

Citeste si: Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare! Artista și-a ieșit din minți după ce un internaut a criticat felul în care își îmbracă fetița: ”E trist ce spui”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.