Primele imagini de la cununia Lorei cu Ionuț Ghenu. Ce rochie a ales artista pentru marele eveniment

Autor: Diana Bostan

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil.

Sursa: Instagram: Lora Official

Lora și Ionuț Ghenu au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă astăzi, marcând un moment deosebit în viața lor.

După patru ani de amânări, cuplul a decis să-și unească destinele în prezența celor dragi. Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la primărie cu puțin timp înainte de cununia civilă, fiind întâmpinați cu buchete de flori și aplauze din partea familiei și prietenilor apropiați.

Citește și: Lora este din nou mireasă! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă: ”Mulțumesc pentru iubire”

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil

Lora a ales să poarte o rochie roz pal pentru această ocazie specială, completată de un buchet elegant de flori albe. Cei doi și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă, iar la scurt timp după ceremonie, au ieșit în fața invitaților pentru a sărbători cu șampanie și fotografii pline de zâmbete. Atmosfera a fost plină de emoție și bucurie, marcând începutul unui nou capitol pentru proaspătul cuplu.

Chiar și în ziua marelui eveniment, Lora nu și-a uitat fanii, împărtășind cu aceștia momente speciale din ziua nunții. Artista a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii și clipuri video, oferindu-le admiratorilor săi o privire în culisele ceremoniei și bucuria pe care o trăiește alături de Ionuț Ghenu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Toate zborurile au fost anulate

„Pentru iubire! Să fie până la adânci bătrâneți!”, a scris Lora, în descrierea unui videoclip postat pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by LORA (@loraofficial)

Lora și Ionuț Ghenu vor face nunta pe 5 octombrie

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu pe 5 octombrie, după o serie de amânări. Într-un interviu, Lora a dezvăluit faptul că cei doi sunt în plină organizare a nunții, care va avea loc în fața a aproximativ 360 de invitați. Artista a menționat că este posibil să schimbe trei ținute în ziua cea mare, în funcție de disponibilitatea rochiilor.

Citește și: Petra Pintelei, românca nevăzătoare de pe TikTok, a făcut nuntă în Grecia. Cum a arătat tânăra în rochie de mireasă

„Mai avem chestii de făcut. Am luat verighetele, că luna asta, în septembrie, facem starea civilă, dar am înțeles că se pun verighetele la nuntă. Sunt multe de făcut(...) E posibil să fie două sau trei, dacă ajunge a treia rochia, o să fie trei. Dacă nu, e ok, sunt ok cu două. Nu mai vreau nimic, mi-am dat comandă de pantofi, tot în România, la un brand din București. Eu vreau să fiu invitată la nunta mea, să mă simt bine, să dansez, să beau ceva bun, să petrec cu cei mai dragi oameni”, spunea Lora, în cadrul unei emisiuni TV și citat de spynews.