PRIMELE IMAGINI de la inmormantarea lui Serban Ionescu. Actorul este condus pe ultimul drum cu onoruri militare FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

UPDATE 14.50 Trupul lui Serban Ionescu a fost scos din Teatrul National din Bucuresti si dus la biserica.

Oamenii veniti la slujba au putut observa acolo prezenta Regimentului de garda Mihai Viteazu, actorul urmand sa fie inmormantat cu onoruri militare. 

 

Se vor trage trei salve de foc, semn de inalt respect pentru marele actor. Vedeti mai multe imagini si clipuri video de la inmormantare pe WOW biz .ro.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/albulescu-6d3d40ad9e4b3422b1ed03246b04df1e.jpg
UPDATE 13:40 Actorul Mircea Albulescu a declarat sambata ca Serban Ionescu va continua sa existe in amintirea colegilor sai, pe care disparitia lui ii obliga sa-i respecte dorul de teatru si de actorie.


"De acum incepe partea eterna a lui Serban. Va continua sa existe in amintirea noastra, in dorul nostru de teatru, in dorul nostru de bine", a spus Mircea Albulescu la Teatrul National, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al actorului.

 

El a adaugat ca a fost foarte apropiat de Serban Ionescu. Mircea Albulescu si-a amintit ca l-a cunoscut prima data cand Amza Pellea, care ii era profesor lui Serban Ionescu, l-a chemat pentru a prelua clasa in care acesta se afla.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"E trist, e pacat. Disparitia lui ne obliga sa-i respectam dorul de teatru, de actorie", a mai spus Albulescu, adaugand ca el si colegii sai vor face tot ce se poate ca publicul sa nu-l uite pe Serban Ionescu.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/serban-ionescu-condus-astazi-ultimul-drum-inmormantarea-avea-loc-incepand-ora-191843-89ef43a1a36824c9e21d85986edd31fa.jpg
Rude, apropiati sau simpli fani il vor conduce astazi pe ultimul drum pe actorul Serban Ionescu.

Serviciul religios va incepe de la ora 14:00, la capela cimitirului Bellu, fiind urmat de inmormantare.

 

Cei care au vrut sa isi ia ramas bun de la actor au putut face acest lucru ieri, cand trupul lui a fost depus la biserica Batistei si in foaierul Salii Media a Teatrului National Bucuresti.

 

Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, in jurul orei 23:30, dupa o lunga suferinta. El fusese internat marti la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce starea lui s-a agravat.

 

In vara acestui an Serban Ionescu a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica, o boala incurabila.

Sursa foto: WOW biz .ro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.