Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment | VIDEO

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2024, 14:47

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Sursa: Facebook

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, într-o locație de vis pe malul Lacului Snagov.

Deși cei doi sunt cunoscuți pentru discreția lor, detalii despre nunta de astăzi au început să iasă la iveală, odată cu apariția unor imagini din cadrul evenimentului. Nunta, organizată într-un cerc restrâns, a fost marcată de eleganță și intimitate, cei doi dorind să împărtășească acest moment special doar cu apropiații lor.

Citește și: Care este secretul siluetei de invidiat a Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta a renunțat definitiv la acest aliment: “Nu a fost greu”

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele

Potrivit Viva, nunta a avut loc la Palatul Snagov, o locație de lux care a mai găzduit și alte evenimente ale vedetelor din România. Decorul a fost unul cu adevărat spectaculos, mesele fiind decorate cu flori albe naturale, iar atmosfera generală reflecta rafinamentul și simplitatea aleasă de cuplu. Pe lângă decorul elegant, fiecare invitat a primit un cadou special: o mărturie de la un brand de parfumuri de renume.

Citește și: Bobby Păunescu a dezvăluit cum s-a ajuns la despărțirea de Monica Bârlădeanu, după 11 ani de relație! „Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești!”

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost extrem de atenți la toate detaliile, dorind să mențină discreția până la dansul mirilor, moment în care invitații au început să posteze fotografii și mesaje despre nunta celor doi, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Monica Bârlădeanu a strălucit într-o rochie de mireasă tip bijuterie, care i-a pus în valoare silueta perfectă.

Rochia a fost apreciată pentru detaliile sale deosebite, care au contribuit la crearea unei imagini desprinse parcă dintr-o poveste. În vârstă de 45 de ani, actrița a reușit să capteze toate privirile, arătând că stilul și eleganța nu au vârstă.

Adelina Pestrițu s-a numărat printre invitați

Printre invitații de la nunta Monicăi Bârlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță s-au numărat nume sonore din showbizul românesc.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Gina Pistol și Smiley, Andreea Raicu și multe alte personalități au fost prezente pentru a sărbători alături de cei doi.

Citește și: 2 filme cu Monica Bîrlădeanu. Actrița româncă a primit 2 premii cinematografice

Monica și Valeriu au ales să păstreze discreția cu privire la eveniment până în ultimul moment, dorind să se bucure de acest moment special fără prea multă expunere.

Imaginile au început să circule abia după dansul mirilor, când invitații au simțit că pot împărtăși momentele speciale cu restul lumii. Deși cei doi nu au oferit prea multe detalii despre relația lor, nunta a reflectat dragostea și eleganța care îi caracterizează pe amândoi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.