Primele imagini de la nunta secretă a lui Theo Rose cu Anghel Damian! Ce rochie de mireasă a ales vedeta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 oct 2024, 13:43

Theo Rose nu a mai vrut să îi țină în suspans pe fani și a dezvăluit câteva imagini de la cununia religioasă

Sursa: Theo Rose Instagram

Au apărut primele imagini de la nunta secretă a lui Theo Rose cu Anghel Damian. Cei doi și-au unit destinele în mare secret, într-o ceremonie intimă, desfășurată cu trei săptămâni în urmă.

Cei doi au ales să-și păstreze discreția, iar vestea despre căsătoria lor a fost dezvăluită recent. Miercuri, 17 octombrie. Theo Rose nu a mai vrut să îi țină în suspans pe fani și a dezvăluit câteva imagini de la cununia religioasă.

Citește și: Anghel Damian a vorbit pentru prima dată despre divorț. Cum a reușit regizorul să treacă peste această perioadă din viața lui: „Nu simt despărțirea”

Primele imagini de la nunta secretă a lui Theo Rose cu Anghel Damian

Theo Rose a povestit pentru Cancan.ro că evenimentul a avut loc într-o atmosferă relaxată, departe de agitația unei nunți tradiționale. Cu toate acestea, câteva imagini au fost publicate pe rețelele sociale chiar de vedetă. Iată ce rochie a ales și cât de frumoși sunt tinerii însurăței!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil. De ce au amânat acest lucru? „Noi ne-am dorit să facem.”

„Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!” a scris vedeta în descrierea fotografiilor.

De ce au ales Theo Rose și Anghel Damian o nuntă secretă

Ceremonia a fost descrisă de Theo Rose „ca un grătar în familie”, doar cu cei apropiați alături — nașii, părinții și frații lor. Artista a explicat că a optat pentru această abordare simplă, din cauza programului său încărcat și a lipsei de energie pentru organizarea unei petreceri grandioase. Cu toate acestea, momentul a fost extrem de emoționant, iar Theo a considerat-o „cea mai frumoasă nuntă” la care a participat vreodată.

Deși luna de miere este planificată pentru ianuarie, Theo Rose a subliniat că nu își poate imagina să plece fără fiul lor, ceea ce sugerează că vor petrece această perioadă specială împreună, ca o familie.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât.

Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță. Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar. El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun”, a spus Theo Rose pentru Cancan.ro.