Primele imagini de la priveghiul celor două tinere luate de viitura din Italia. Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi înmormântate în rochii de mireasă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 20:23

Au apărut primele imagini ale durerii, de la priveghiul Biancăi Doroș și Patriziei Cormos, cele două tinere care și-au pierdut viața în Italia, după ce au fost luate de viitură.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș se aflau alături de Cristian Molnar în Italia, pe râul Natisone. O simplă excursie s-a tranformat într-o tragedie.

Cei trei tineri au fost înghițiți rapid de apele tulburi, iar salvatorii au reușit să recupereze trupurile neînsuflețite ale celor două fete. Cristian Molnar este încă de negăsit.

Primele imagini de la priveghiul celor două tinere luate de viitura din Italia

Au apărut și primele imagini de la priveghiul celor două tinere, ale căror trupuri neînsuflețite au fost deja depuse la capelă.

Acestea au fost surprinse într-un filmuleț de pe TikTok. Familiile celor două tinere sosesc acum pentru a-și lua adio.

Citește și: Ce i-a spus Patrizia mamei sale înainte să fie luată de viitură. Mama tinerei susține că fiica ei se putea salva: „A așteptat-o pe Bianca, care nu știa să înoate”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

@7henewstories #notizie #news #natisone #notiziedelgiorno #ultimenotizie #tragedianatisone #cronacanera #cronaca ♬ suono originale- TheNewStories

Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi înmormântate în rochii de mireasă

Cele două românce au fost îmbrăcate în rochii de mireasă înainte de a fi depuse la capela din Italia, iar acum familiile lor se pregătesc de repatriere și, respectiv de

înmormântare.

Citește și: E scandal în Italia după ce s-ar fi făcut greșeli grave în operațiunea de salvare a celor trei români! Patrizia, Bianca și Cristian puteau fi salvați

Mama Patriziei Cormos nu își mai poate reveni din șoc și este revoltată de faptul că cei trei ar fi putut fi salvați, dacă se acționa cu promptitudine.

„Ce mă doare cel mai mult este că toată lumea a făcut poze și videoclipuri și nimeni nu le-a salvat. Poate că i-ar fi putut salva. Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa”, a declarat mama Patriziei Colmos, pentru Il Messaggero.

Din păcate, ajutoarele nu i-au mai putut salva pe cei trei români, care, în cele din urmă, au fost luați de viitura puternică. Deși pompierii au încercat să le întindă o sfoară de care să se prindă pentru a fi ridicați, românii nu au mai putut opune rezistență curentului puternic.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.