Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Versace. Mama și fratele nu s-au dezlipit de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului: „Te vom iubi mereu”

Autor: Diana Bostan

Andrei Versace va fi înmormântat astăzi, 24 iulie

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan

Familia și prietenii lui Andrei Pârvan, cunoscut sub numele de Andrei Versace, s-au adunat la capela din cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului, pentru a-și lua rămas bun de la celebrul influencer.

Fratele său a fost cel care a ridicat sicriul cu trupul neînsuflețit și l-a adus la capelă, unde a fost organizat priveghiul, notează Cancan.ro. Imaginile surprinse la fața locului arată o scenă sfâșietoare: mama lui Andrei, devastată de durere, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu suferința vizibilă pe chip.

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat în apartamentul său! „Avea probleme mari” Influencerul a avut o ultimă dorință

Andrei Versace va fi înmormântat astăzi, 24 iulie

Potrivit imaginilor puse la dispoziție de sursa menționată anterior, sicriul alb al lui Andrei Versace este înconjurat de coroane de flori albe, aduse de cei dragi lui. Mesaje emoționante de condoleanțe sunt scrise pe aceste coroane, printre care se numără și unul foarte personal: „Te vom iubi mereu, tata, mama și fratele”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului a fost depus la o capelă din zona Berceni

Cei care l-au cunoscut și l-au admirat au venit să-și ia rămas bun și să-și exprime durerea pentru pierderea suferită. Andrei Versace urmează să fie condus pe ultimul drum miercuri, 24 iulie, când va fi înmormântat la cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului, notează sursa menționată anterior.

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul său

Influencerul Andrei Pârvan a fost găsit fără suflare într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei.

Trupul său neînsuflețit a zăcut pe podea aproximativ 7 zile, până când paznicul clădirii a simțit un miros înțepător și a alertat autoritățile.

Citește și: Imperiul imobiliar al familiei Pârvan: Cum au ajuns părinții lui Andrei Versace să susțină stilul de viață opulent al influencerului

Poliția a intervenit de urgență, spărgând ușa și găsindu-l pe Andrei Versace în stare avansată de putrefacție.

Celebrul influencer, în vârstă de 37 de ani, locuia cu chirie într-un complex rezidențial din sectorul 1 al Capitalei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.