Primele imagini de pe platoul emisiunii “Imi place dansul”! Iata primele declaratii ale juratilor, Beatrice Rancea, Emil Rengle, CRBL si Cocuta despre concurenti!

Autor: D.I.

Show-ul va avea premiera sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D si va fi difuzat doua zile pe saptamana, in fiecare sambata si duminica.

Au inceput filmarile pentru show-ul “Imi place dansul”, ce va avea premiera in aceasta sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Va prezentam  primele imagini cu cei patru jurati avizati in ale dansului, coregrafiei, spectacolului scenei, Beatrice Rancea, Emil Rengle, CRBL si Cocuta, de la pupitrul de la care vor acorda note celor 11 concurenti care vor pasi pe platoul emisiunii “Imi place dansul.

Inainte de startul filmarilor, cu doar cateva ore inainte, Emil Rengle a evocat atmosfera de la filmari, marturisind ca este pentru prima oara cand se afla in postura de jurat.

Fiind si el, in trecut, in postura de concurent, Emil Rengle a marturisit ca va fi obiectiv in ceea ce priveste notarea momentelor artistice puse in scena de concurenti.

“Pe platoul emisiunii este deja o atmosfera de <Imi place dansul>. Abia asteptam sa ii descoperim pe concurenti, sa vedem exact ce pot, ce ne vor arata. Dupa ce am fost si eu in postura de concurent, acum ma aflu in postura de jurat, pentru prima oara.

Abia astept sa ii jurizez, voi fi un jurat fair play; pe cei care vor merita, ii voi aplauda, iar cei care mai au de lucrat vor afla cu siguranta acest lucru de la mine
”, afirma Emil Rengle.

Beatrice Rancea are reteta perfecta a castigatorului show-ului “Imi place dansul”, juratul enumerand calitatile pe care trebuie sa le intruneasca acesta.

  “Sper sa nu se teama de mine concurentii. Am fost si eu interpret foarte multi ani, stiu ce emotii au si cat de tare isi doresc sa impresioneze telespectatorii, dar si pe noi, juratii. Voi face tot posibilul pentru ca ei sa se simta foarte relaxati in prezenta noastra. Castigatorul show-ului trebuie sa aiba foarte multe calitati; in primul rand, sa iubeasca dansul dincolo de scena, energia lui sa treaca dincolo de micul ecran, in inimile telespectatorilor.

Suntem pregatiti, cu totii, sa oferim seri minunate, in fiecare sambata si duminica, la Kanal D”, spune Beatrice Rancea.

La “Imi place dansul”, CRBL marturiseste ca mizeaza pe trairile si starile pe care le vor transmite concurentii prin dans.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Voi fi atent la tot ceea ce inseamna sentimente, daca dansam, macar sa simtim ceea ce dansam. Eu vad si aud cu sufletul ”, completeaza CRBL.

Cocuta pariaza pe evolutia artistica a fiecarui concurent, de la un show la altul, dar are in vedere si talentul in ale dansului.

Un dansator, un artist, trebuie sa aiba talent, sa aiba date de la natura.

O sa ii descoperim pe parcurs. Imi doresc sa vad concurenti care evolueaza de la un show la altul ”, spune Cocuta.

Nu ratati premiera emisiunii “Imi place dansul”, sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va putea fi urmarit in fiecare sambata si duminica.