Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune! Ce fac actorii in pauzele dintre filmari

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 sep 2021, 10:48
Ce fac actorii din serialul Doctorul minune in pauzele dintre filmari
Sursa: Captură YouTube

Serialul "Doctorul minune" cucereste si inimile publicului roman odata cu difuzarea lui, iar indragitii actori deja si-au facut numerosi fanii in Romania.

Serialul "Doctorul minune" care a avut premiera si in Romania pe Kanal D se bucura deja de un succes urias, iar fanii sunt tot mai interesati de protagonistii care interpreteaza rolurile pricipale. Cel mai vanat dintre toti este cu siguranta tanarul actor Taner Olmez care a ajuns pe retelele de socializare la peste 2 milioane de urmaritori care il urmaresc din intreaga lume.

Citeste si: Ce avere a strans Taner Olmez, protagonistul din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat. Cate masini detine acum?

Actorii din serialul "Doctorul minune", distractie in pauzele dintre filmari

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Actorul care ii da viata tanarului si briliantului doctor Ali Vefa in serialul "Doctorul minune" a si recunoscut ca unul din minusurile cu care se confrunta si asta nu l-ar putea ajuta niciodata in cariera de medic daca s-ar fi hotarat, este frica de sange. 

Da, nu suport să văd sânge. Spre exemplu, am cumpărat un cuțit nou, și m-am tăiat la deget, din greșeală, cu el. În acel moment, m-am aruncat la pământ, știind că voi leșina la vederea sângelui. I-am spus sotiei mele: "Adu orice dulce!". Nu am putut interveni asupra "rănii" decât după ce am mâncat ceva cu mult zahar,”   a mărturisit Taner. Dar, cum s-a si dovedit, Taner Olmez, isi joaca foarte bine rolul de medic chiar daca are aceasta fobie.
Intr-una din filmarile din culisele serialului il infatiseaza pe indragitul actor cum se pregateste pentru rol. De altfel, toti actorii din serialul "Doctorul minune" isi incep ziua dis de dimineata pe platourile de filmare, insa inainte, ei se schimba cu tinutele specifice, fiecare avand rulota lui. 

Cum au fost surprinsi actorii din "Doctorul minune" pe platourile de filmare

Evident ca indragitii actori din serialul "Doctorul minune" au si ei parte de pauze in care se amuza copios pe seama scenelor filmate sau vreunei replici care nu iese tocmai cum si-au

propus. Imaginile din cabina de machiaj si cele din decorul care infatiseaza o sala de operatie dintr-un spital ii arata pe actori in mediul lor glumind sau razand. Taner Olmez este unul cei care fac haz de necaz si isi binedispune colegii de serial.